Anasayfa
8 Mayıs 2021, 0:55
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kırmızı elma görmek

Rüyada kırmızı elma görmek

@tuba@
Sevdiğim kişi beni 2 defa istemeye geldi ailem vermedi evde büyük sorun yaşadık tekrar gelmek istiyorlar ama babamın tepkisinden korkuyorlar bende onun için istihareye yattım tekrar gelmeleri hayırlı mı hayırlı sonuç alır mıyız diye rüyamda önce severek evlenen arkadaşım bana kucak dolusu kırmızı elma verdi ben güzel ve parlak olanlarını yedim küçük onları geri verdim ona sonra rüyamda 2 arkadaşım geldi bize biri beyaz ve pembe çiçekli örtü serdi diğeri açık mavi örtü serdi rüyamda onlar namaz kilacaklardi seccade serdiler parmaklarıyla tesbih çekiyorlardı bende gidecktm ama bir türlü gidemedim rüyamda ramazan ayiydi ben sahur yemeği hazırlıyordum bal unutmuştum onu koydum birde tam hatırlamıyorum ya zeytin yada domates getirecektim kocası aldatmış bir komşumuz var ona 1 tas çorba yolladım sonra oda bana geri başka çorba yolladı bende tekrardan tabak boş gitmesin diye cam bir tabağa 2 kırmızı elma beyaz üzüm ve karışık salata koydum elmaları beyaz poşetten çıkardım ama verdim oğluna götürdü sonra bir hindi eti dogruyordum ciğerini sökmeye çalışıyordum etin rengi koyu kahverengiydi annemle bahcedeydm ağaçta 2 kirmzi elma.gordum yine sonra eşi ölmüş halam geldi bize türlü yemeği vardı o verdim ama yemeğin içinde tam bir yumurta vardı uzaktan bakınca yumurta kırıktı yanina gidince kırık değildi halam 2 şişe ayran getirmişti ben bir bardak ayran ictm çok hoşuma gitmişti tadı hala damağımda bu rüyayı yorumlar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada kulak kesilmesi

Allah razı olsun şuan elimden istihareye yatmaktan başka bir şey gelmiyor istişare yapmaya bile korkuyorm ailem tam araştırmadan kestirip attılar vermiyoruz diye ben istiyorm bile diyemedim ailemde çok kötü olaylar yaşandı küslükler kavgalar acaba hayırsız olduğu için mı böyle oldu yoksa babam onları tam araştırmadan günahlarını aldı diye mı bir de kırmızı elma görmek iyi bir şey mi

Okudunuz mu?  İstihareden sonra rüyada görülen krem rengi hayırlı mıdır ?

Yorum: Rüyada kırmızı elma görmek

arifselim
İstihare için bir rüyanın olumlu mu olumsuz mu olduğu hissi zaten kalbe gelir. Bu gördüklerin olumlu rüyalardır. Ancak bu şekilde bir niyetle istihare olmaz. Sadece falanca kişiyle evlenmek hayırlı mı değil mi diye istihare edilebilir. Yoksa babam beni verir mi vermez mi yada şöyle olur mu olmaz mı gibi niyetler için istihare yapılmaz.

Okudunuz mu?  Rüyada kuş olup uçmak

İstihare rüyası

Stella
Merhaba, benimle evlenmek isteyen biri için istihare yaptım. Rüyamda bir kase yoğurt ve bir kase içinde 3 tane yeşil elma gördüm. İkisinin üzerinde hafif çürük vardı ama biri sağlamdı. Sizce nedir tam olarak. Bu arada bu kişi daha öncede evlilik için gelip beni terk etmişti. Şimdi ikinci kez yine evlilik niyetiyle geliyor

Okudunuz mu?  Rüyada Allahı inkar etmek

Yorum: Rüyada kırmızı elma görmek

arifselim
Merhaba. Esasen elma görmek hayırlı olsa da çürük elma görmek mutsuz ve huzursuz bir aile anlamındadır. Hem çürük ve hemde sağlam elma görmüş isen bu durumda kalbine gelen his nedir ona bakmalısın. Eğer için rahat etmediyse bir daha tekrar edebilirsin.

Okudunuz mu?  Rüya tabirleri

Kayıtsız Üye
Hayirli aksamlar
Ben rüyamda bole dugun evinde gibi bir yerdeyim dugun değil ama bir cocugun elinde kirmizi elma var kabugünu yere soyuyo elinden aliorum yere soyulmaz die sonra bn kirmizi sulu elma yiyorum o kadar tatlili ama cocuktaki elmami bilmiorum kirmizi oldukca buyuk çok lezzetli sulu isira isira yiyorum aciklarsaniz çok cok sevinirim simdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada arapça Allah yazısı görmek

arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya güzel ve hayırlı olarak kabul edilir. En özet tabiriyle, sevinç, mutluluk, esenlik ve ferahlık anlamında tabir edilir. Geçmişte yaşadığı sıkıntılarını unutması, ferahlığa ve huzura kavuşması manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam rüyamda Kırmızı Elma gördüm anlamını merak ediyorum.Birinde yüksek bir yerin üzerindeyim orası çöküyor ben de düştüğümde üzerime bir sürü elma düşüyor elmaların içinde kalıyorum. ikinci rüyamda da pazardan köy elması alıyorum.elmalar Kırmızı ve tatlı.

Okudunuz mu?  Rüyada araba lastiği değiştirmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyada kırmızı elma görmek hayırlı ve çok güzel şeylere delalet edecek şeklinde yorumlanır. Büyük kara geçeceğiniz, bereket ve ferahlık yaşaayacağınız bir döneme gireceksiniz demektir. Yine de Allah en doğru ve en iyisini bilir tabiki.


rüyada kırmızı elma görmek imam nablusi, rüyada elma yemek imam nablusi, rüyamda bir tane elmayı tabağa koymuştum

Bu kategoride yer alan Rüyada Kardeş İle Evlenmek Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kırmızı elma görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.