Anasayfa
8 Ağustos 2021, 21:51
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kuş olup uçmak

Rüyada kuş olup uçmak

Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda sevdiğim kızı küçüklüğünü gördüm kız arkadaşım 20 yasında ben rüyamda onu 10 yaşında gibi gördüm cenaze vardı akrabanın oda orada oyun oynuyordu ben gel yanıma oynama orada diyordum o yola doğru çıkıyor bir araba çarpıyor ben korkuyorum arabanın altına baktığımda kız arkadaşım kuşa dönüşüyor yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyamda kötü bir rüya gördüm ama meni gelmedi gusül gerekir mi?

Yorum: Rüyada kuş olup uçmak

arifselim
Merhaba. Rüyada çocuk hale gelen kişiden dolayı mutlu ve bahtiyar olduğunun işaretidir. Diğer ayrıntılar ise olumlu değildir ve o kişinin çekeceği zahmetlere, sıkıntılara yada son anda kurtulacağı bir tehlikenin varlığı manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Ölmüş olan kimseyi rüyada görmek isteyenin okuyacağı dua

Rüyada Kuş Olup Uçmak

Kayıtsız Üye
Selamünaleuküm ben rüyamda bir kuştum ve yanında arkadaşım olan bir kuş varmış uçuyoruz birlikte sonra çokkk fazla yükseldik şehri ayaklarınızın altına seren bir manzaraya sahip bir telefon teline konduk o kadar güzeldi ki ben orada yaşamama rağmen şehir istanbuldu sanırsam deniz ve Ayasofya cami vs vardı ama bildiğimiz İstanbul gibi çizilmemişti her neyse sonra biraz izliyoruz manzarayı o kabloda sonra hadi diyorum o en yüksek noktadan kuşlar süzülerek iner ya öyle inelim ama aşırı heyecanlandım ilk defa kuş olmuşum

Okudunuz mu?  Rüyada kapalı birinin kendini açık görmesi

Yorum: Rüyada kuş olup uçmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyan her anlamda hayırlı ve hayatında güzel gelişmelerin olabileceğini gösteren bir rüyadır. Ferahlığa, zenginliğe, mutlu edecek bir habere, seni rahatlatacak olaylara kısa kuş gibi hafif hissedeceğin sevinç ve huzur yaşatacak gelişmelere delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Bu kategoride yer alan İstiharede pasta görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kuş olup uçmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.