Anasayfa
4 Aralık 2023, 0:43
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kardeş İle Evlenmek Görmek

Rüyada Kardeş İle Evlenmek Görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada Kardeş İle Evlenmek Görmek ne demektir Bir kişinin rüyasında kardeşiyle evlenmesi ne anlama gelmektedir ?


Cevap: Rüyada Kardeş İle Evlenmek Görmek

Muhasibi
Erkek kardeş mal ve dünyalıkta ortaklığa yahut kerdeşin içinde bulunduğu durumuna, Kızkardeş kişinin kendisinden şefkat ve ilgi bekleyen bir yakınına yahut kardeşi varsa onun durumuna delalet eder.
Rüyada bir kimse kardeşini görürse, akrabalarından ya da dostlarından güzel alacağına işarettir. Bu rüya erkekler için para durumunuzun iyileşmesi, kadınlar içinse, dertli bir anda hiç ummadığı bir kişiden yardım görmesi demektir. Rüyada öz kardeşini görmek güzel ve sevindirici haber almak anlamındadır.
İyi ve sevindirici haberdir.
Rüyasında öz kardeşini gören kimse iyi haber alır ve sevinir. Ancak kardeş rüyasındaki her şey birlikte yorumlanmalıdır. Bazen kardeş rüyaları bambaşka anlamlara gelebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada köpeklerin kedileri yemesinin yorumu nedir?

Yorum: Rüyada Kardeş İle Evlenmek Görmek

Kayıtsız Üye
Ruyamda küçuk kız kardeşimle evlenecektim evliyim ama son anda vaz geçtim eşime döndum


Yorum: Rüyada Kardeş İle Evlenmek Görmek

arifselim
Rüyada kardeşi ile veya nikah düşmeyen biri ile evlenmek tek başına bir mana ifade etmez. Genellikle bir işin yönetimini ele almak anlamında tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada birini öldürmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda gelinlik giymişim.erkek kardeşimle evlenmeye hazırlanıyorum.öz kardeşimle evlene bilirmiyim diye bir cami hocasına sordum.yanıt vermedi.ikincisine bir tepeden peşinde topluluk vardı inerken ona sordum beni dinledi ama cevap vermedi.sabah namazına kalkmadan hemen önce gördüm.yanıtlarmısınız.buarada evliyim.


arifselim
Görülen şey hoş olmasa da ama bir rüya olarak hayırlı anlamı vardır. Rüyayı gören kişinin bazı şeyleri yöneteceğine ve eline önemli imkanların geçerek bunları değerlendireceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada hira mağarasını görmek

Kayıtsız Üye
– Rüyada ablam eşinden ayrılmıştı ben de ondan 10 yaş küçük olamam rağmen bir düğün hazırlığı içindeydik ben istemiyodum ama ailem istiyodu sevip sevmediğim herkes evimize geliyordu hepsiyle selamlaşıyorum bu ne anlama geliyor

– Düğünümden birkaç ay öncesinde birkaç defa rüyamda abimle evlendiğimi görüyordum. Sonra mutlu bir evlilik yaptım ve sonrasında bu rüyanın hayırlara işaret olduğuna kanaat getirdim.


arifselim
– Rüyada enişten ile evlendiğini görmen çok hayırlıdır. Çünkü bunun yorumu özellikle de devlet nezdinde veya çok önemli bir konuda çözülmesi gereken işlerini çözmeye ve rahat edeceğine işaret olarak tabir edilir.

Okudunuz mu?  Rüyada koyun sürüsü görmek

– Rüyada kardeş yada abi ile evlenmek insanın tiksineceği bir rüya olabilir ama yorumu çok farklıdır ve hayırlıdır. Esasen güzel ve çok mutlu ve hakkettiği bir evlilik yapmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda ablamla nikah yaptık. Hatta aynı yatakta uzandığımızı bile gördüm. Annem bu duruma pek sevinmişti. Bense tereddut ve kaygilar içinde dusunceliydim. Annemin sevincinin nedeni ablamin hayatinda pek mutlu olamamış bir insan olmasindandi. Annemde artık kizinin emin ellerde oldugunu düşünüyordu. Nikahtan önce ablan ile evlenirmisin seklinde bana soruldugunda önce oyle sacma seymi olur diye dusunurken, hemen sonra bunun islama gorede munasip oldugunu düşünüyor ve onayliyordum. (Ki asla caiz değil uyaninca farkettim.) Yani ablama sahip cikiyor ve annemi sevindiriyordum.

Okudunuz mu?  Rüyada kendisini ölü yada komada görmek

arifselim
Sana rakip olan bir kişinin kuracağı bir tuzakla zarar görmeye veya adına bir leke gelerek prestijinin bozulacağına ve bu sorundan kurtulmak için çok emek harcayacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kardeşimle imam nikahı kıymıştık istemiyordum ama bir şeyde demiyordum sonra evleneceğim kişi geldi ben kardeşimi vazgeçirmeye çalışıyordum ona o gözle bakamayacağım için sonra ikna edemeyince o kişiyle ben ağlamaya başladık ve sonra anneme dedim ki anne böyle bir şey olamaz ben yapamam dedim annem de yok olmaz dedi ve ben orada sınır krizi gecirdim

Okudunuz mu?  Rüyada kazı kazandan para çıktığını görmek

arifselim
Elbette bu tür rüyalar hoş değildir ama unutulmamalıdır ki bunlar sadece birer rüyadır ve insanın iradesi dışındadır. Rüya yorumcuları ise rüyayı gören kişinin önemli bir işin başına geçeceğine ve adaletle hükmedeceğine tabir etmişlerdir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda abim ile evlenmiş ve yeni bir eve taşınmışız. sonra akrabalar ve tanıdıklar ziyaretimize geldiler. elleri öptüm falan. onlar gittikten sonra eve girdik. evleni 2-3 ay olmuş geçti ama biz hiç cinsel ilişkiye girmedik. abim televizyon izliyordu yanına gittim ve bunu anlattım. o da biz kardeşiz olmaz dedi. ben de beden evlendik o zaman dedim. o da gülümsedi bana sarıldı. uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada Allah yazılı kolye görmek

arifselim
Bir rüya olarak hoş olmasa da yorum açısından hayırlı olarak açıklanır. Rüya sahibinin beklediği ve çözmek istediği şeyleri çözeceğine, rahat edeceğine ve daha yüksek bir konuma yükseleceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda erkek kardeşimle evliymişim o banyoda kapı arkasında oturuyor bende elimi yıkıyorum içerde. bana hiç yüz vermiyor istemeden evlenmiş güya..saat geç oluyor ben ona geç oldu git uyu diyorum oda bir adres söylüyor oraya gideceğini söylüyor bende adresi internetten arıyorum bir televizyon kanalının adresi çıkıyor sonra uyanıyorum..rüyamı yorumlarsanız sevinirim teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüya duasından sonra görülen rüya ne anlama gelir?

arifselim
Rüya olarak her ne kadar hoş değilse de yorumu çok farklıdır. Rüyayı gören kişinin de durumuna bakılarak önemli bir işin başına geçmeye ve adil bir şekilde o işi idare edeceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada karımın abisiyle evlendiğini gördüm. Gece gerdege girecekler ama aynı zamanda benimle evli. Benim canım sıkkın ama eşime gidebilirsin diyorum. Abiside çekiniyor. En son geldi bizim yataga aramiza yattı uyanmışim. Canım sıkıldı. Yorumlarsanız memnun olurum.

Okudunuz mu?  Rüyada alevi arkadaş görmek

Tohat
Rüya sahibinin yetenek ve tecrübelerinden dolayı iyi yerlere gelmek için önüne gelen fırsatları değerlendirerek iyi yerlere ve yüksek mevkilere erişeceği şeklinde tabir ki Allah daha iyisini bilir.


rüyada kardeşle evlenmek, rüyada kardeşiyle evlenmek, rüyada kardeşiyle evlendiğini görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Abdülkadir Geylani hazretlerini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kardeş İle Evlenmek Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.