Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:17
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüya duasından sonra görülen rüya ne anlama gelir?

Rüya duasından sonra görülen rüya ne anlama gelir?

gonulcesmesi
Allah’ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. Cevap veren, vermeyen herkesten Allah razı olsun.

Dün gece abdest aldıktan sonra 1 Fatiha, 3 İhlas, 1 Ayetel Kürsi okudum ve ardından ""Bismillahirrahmanirrahim" Allahümme inni es’elüke rü’ya salihaten, sadikaten gayra kazibetin nafiaten ğayra darratin" okudum.
100 defa da Ya Macid Celle Celalü ismi şerifini okuduktan sonra kalbimden atanıp atanamayacağımı geçirdim sağ tarafıma döndüm ve uyudum.

Okudunuz mu?  Ölen akrabaları rüyada görüp korkmak

Rüyamda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı gördüm. Bembeyaz bir arabası vardı arabası dev gibiydi. Arabasının plakasında bir sayı yazıyordu 4444 veya 7777 şeklinde bir sayıydı tam hatırlayamıyorum. Cumhurbaşkanımızın arkasında bir kızla yürüyordum kendisinde gözlük vardı bize döndü baktı.

Ardından başka bir yerdeydim ve bir adam 3 kadınla yatıyordu.

Okudunuz mu?  En yakın arkadaşınla aynı gece aynı rüyada olmak

Ardından yeni doğan bebekler için hazırlanmış çeşit çeşit yemek gördüm.

Sizce bunun anlamı ne olabilir?


Yorum: Rüya duasından sonra görülen rüya ne anlama gelir?

arifselim
Bu dualarını hangi niyetle okudun veya ne görmeyi diledin bilemem ama rüyan hayırlıdır ve Allah’ın izniyle dileklerine kavuşmak ve çözülmesini istediğin sorunlarının çözüleceği anlamında tabir edilir. Cumhurbaşkanını görmek ile diğer ayrıntılar güzel ve hayırlıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kurtlanmış salatalık görmek anlamı ve tabiri nedir?

Yorum: Rüya duasından sonra görülen rüya ne anlama gelir?

gonulcesmesi
Mülakata gireceğim, atanacak mıyım diye geçirdim kalbimden.

Cevabınız için Allah (c.c.) razı olsun.


Yorum: Rüya duasından sonra görülen rüya ne anlama gelir?

Kayıtsız Üye
Selamu Aleykum .Şimdiden Allah razı olsun .
Yatarken devamlı 7 kere Allahümme salli ala nuril envar Ve sirril esrar Ve tiryagıl ağyar Ve miftahi babil nesar Seyyidina Muhammedinil muhtar Ve alihil athar Ve ashabihil ahyar Adede niamillahi ve ifdalih okuyarak yatıyorum bir gece babanemi gördüm (bir isteğin varmi diye sordu ) yine 1 gece kemik gördüm rüya tabirlerine baktım ıyi olacağını gördüm rüya olduğu için tam gece yarısımi sabah karşımi hatırlamıyorum .Sizin görüşünüzü öğrenebilir miyim .Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada birinin bıçak çekmesi

arifselim
Aleykum selam. Rüyada babaanneni bu şekilde görmen hayırlıdır ve dileklerin kabulü manasındadır. Kemik görmek de başarılara ve hedeflerine ulaşmaya tabir edilir. Bu rüyalar okuduğun dua ile ilgilidir diyemeyiz ama bu güzel duayı etmeye devam edebilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kol saati görmek

Allahümme inni eselüke rüya salihaten

Bu kategoride yer alan Ölen kişiyi rüyada görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüya duasından sonra görülen rüya ne anlama gelir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.