Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:44
missa0555
Editor

Haberci Rüya Görmek

Haberci Rüya Görmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar hocam, ben 22 yasında genç bir kızım bu yaşıma kadar 3 tane gaipten haber aldığım rüyalarım oldu ve gerçekleşti. Son rüyamda sesin sahibini görmüyorum erkek mi kadın mı melek mi bilmiyorum ve cismi de görmüyorum. Sadece sağ kulağıma arkamdan diyor ki seni rızkı azaldığı için bıraktı rızkı arttığında geri gelecek bekle sabret diyor. Ses ne bir kadın sesiydi ne de erkek sesiydi ayrıca korkutucu da değildi bana haber veriyordu. Zor bir süreçten geçiyorum ve rüyamdaki ses bana beklemem gerektiğini söylüyordu. Uyandığımda kalbimde bir genişlik vardı. Sizce bu rüya haberci salih bir rüya mı yoksa şeytanın üflemesi midir bu rüya bana yol gösterici niteliğinde oldu 6 ay önce gördüm ama henüz gerçekleşmedi ve bir de bu rüya sayesinde sabra tutundum ve imtihanım kolaylaştı ama henüz gerçekleşmedi

Okudunuz mu?  Durum hikayesi örneği

Yorum: Haberci Rüya Görmek

Tohat
Merhabalar. Şeytani bir rüya gibi görünmüyor fakat gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini de bir tek Allah bilebilir. Olumsuz mana icermez. Hayırlısını dileyip Allah’a havale etmek en doğrusu. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Bu kategoride yer alan Ürünü iade etmek kul hakkı mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Haberci Rüya Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.