Anasayfa
24 Ekim 2022, 10:28
sizden3
Abone

Rüya yok ıslaklık var

Rüya yok ıslaklık var

mslmn
hiç rüya görmedim ama yatmadan önce çamaşırımı değiştirdim giydiğim hafif nemliydi sabah kalktım ıslaklık vardı ama rüya görmemiştim

tahminim

ter olabilir
idrar olabilir

ama gusül gerekir mi emin değilim ve gusül almam için 3 gün alamıyorum yardım edin.

Okudunuz mu?  Şifayı Kuran'dan aramak

Cevap: rüya yok ıslaklık var

imamhatipli42
Rüyayı hatırlamasan bile ıslaklık meni ise gusletmen gerekir.

Resulullah (s.a.v.)’a: "Bir kimse elbisesinde ıslaklık bulsa, ancak ihtilam olduğunu hatırlamasa yıkanması gerekir mi?" diye soruldu. Resulullah (s.a.v.): "Evet gerekir." diye cevapladı. Sonra ihtilam olduğunu görüp de yaşlık göremeyen kimseden soruldu. Resulullah (s.a.v.): "Ona gusül gerekmez." dedi.."( Ebu Dâvud, Taharet 95; Tirmizî, Taharet 82 )

Okudunuz mu?  Affedilmeyecek günahlar hakkında bir soru

Cevap: rüya yok ıslaklık var

SakaR
yaw arkadaşlar ben bugün sabahleyin kaktım tuvalete gittim bir baktım kilotumda bir ıslaklık var ama kurumus elledim uğu elbiseye değer katılaşırya aynn onun gibiydi abdest gerekirmi ? rüyamdada ne gördüğümu hatırlayamıorum.


rüya görmedim ama ıslaklık var, ıslaklıkvar, sabah uyandığımda elbisemde ıslaklık vardi

Bu kategoride yer alan Hz havva ve hz adem elmayı mı buğdayı mı yedi de günahkar oldular başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüya yok ıslaklık var Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.