Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:57
sizden5
Abone

Uyurken rüya gördüğümü hatırlıyorum fakat çamaşırımda ıslaklık göremedim bu durumda

Uyurken rüya gördüğümü hatırlıyorum fakat çamaşırımda ıslaklık göremedim bu durumda

Kayıtsız Üye
selamın aleyküm ve rahmetüllah kardeşler

misafirlikteyken uyurken bir takım cinsel şeyler gördüğümü hatırlıyorum ama iç çamaşırımda bir şey görmedim birazdan gidiceğimiz için birde kalabalıkoluğu için banyo yapamadımm namazda kılmadım eve geldikten sonra banyo yaptım namazımıda kıldım yaptığım şey doğrumu bu durumda ne yapılması gerekir.
cevaplarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Gusül Aldıktan Sonra Kuru Yer

Cevap: Uyurken rüya gördüğümü hatırlıyorumn fakat çamaşırımda ıslaklık göremedim bu d

Desert Rose
Uyandığınızda ıslaklık yok ise gusül almanız gerekmez.


Rüyada uyurken ihtilam olup çamaşırımda ıslaklık yok gusül gerekiyor mu?

alonsof1
Selamunaleykum. Bugün uyurken uyanmak üzere sanki biraz hayal ve birazda gerçek ihtilam olduğumu hatırlıyorum. Ama hemen çamaşırıma baktım ıslaklık yoktu, ben uyku sırasında aktığını hissettim ama ıslaklık yok şimdi gusül almalı mıyım ?

Okudunuz mu?  Namazda yellenme

Yorum: Rüyada uyurken ihtilam olup çamaşırımda ıslaklık yok gusül gerekiyor mu?

vel Fecr
alman gerekmez. ruhun ve bedenin rahatı için normal abdest alıp devam edebilirsin.


yaslıkimse
Ben bir kızım günlük akıntım da geliyor,rüyada cinsellik görünce de orgazm oluyorum.fakat ben sadece rüya gördüğümü hatırlarsam gusül alıyorum kiloduma bakmıyorum bir sakıncası var mı ? Günlük akıntımda geliyor çünkü ayırt edemiyorum her gün gusül almam gerekiyor.Her sabah ben kiloduna bakınca zaten günlük akıntı var.sadece rüyada ilişki görünce almak yanlış mı

Okudunuz mu?  Tesbih namazında tesbih sayısını karıştırmak

Rüya görmüyorum yada gördüğümü hatırlamıyorum.ama kilodumda meni akıntısı var. Gusul gerekirmi ? Gerekirse neden gerekir ?


arifselim
Sürekli gelen akıntı ile farklı akıntılar ayırt edilebilmelidir. Şayet rüyanda cinsel içerikli şeyler görmüşsen meni görülmüş olsun yada olmasın kadının gusül alması gerekir.


yaslıkimse
Cinsel içerikli şey görüp görmediğimi bilmiyorsam ne olacak

Okudunuz mu?  Yecüc ve mecüc ne demek

Kayıtsız Üye
Eğer meni gelmediyse ıslaklık yoksa zararı yoktur istek dışı olan bişey namazını kılsaydın sıkıntı olmazdı


yaslıkimse
Akıntım gelmiş ama rüya görüp görmediğimi hatırlamıyorum zaten meni geldiği zamanda günlük akıntı gibi geliyor rüya görüp görmediğimi hatırlamadığım için sorumlu olmamam gerekmez mi

Bu kategoride yer alan Kim üç kız çocuğuna bakıp, büyütüp yeterli terbiyeyi vererek evlendiren cennettedir..."hadisi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Uyurken rüya gördüğümü hatırlıyorum fakat çamaşırımda ıslaklık göremedim bu durumda Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.