Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:36
missa05
Abone

Kardeş bedduası

Kardeş bedduası

Kayıtsız Üye
s.a. danışmak istediğim bir konu var. kayınpederimin kendi üzerine 3 dairesi vardı. biri kız üçü erkek dört de çocugu var. görümcem evli dairelerde de üç oglu oturuyor. benim ve eşimin babasıyla aramız çok iyi. digerleri ilgilenmiyor ve sürekli babalarıyla zıtlaşıyordu. yakın zamanda diğer iki ogluyla kavga etti kayınpederim. eşimi arayıp onlardan bana hayır yok bana bakmıcaklar sen bana bakacaksın o yüzden oturduğun daireyi senin üzerine vericem dedi. ben kardeşlerinin de hakkı oldugunu onlardan gizli saklı almasının yanlış oldugunu eşime söyledim. eşim ben sadece kendi otuduğum yeri alıyorum onların oturdukları daireyi almıyorum diyerek kardeşlerine söylemedi. kul hakkı oldugunu düşündüğüm için ben görümceme söyledim. babası hak vermese bile islam şeriatında onunda onunda hakkı oldugunu bildiğim için böyle bir durum var diğer iki kardeşine yine ev düşecek fakat sana hak kalmıcak ama ölmeden er yada geç biz seninle helalleşicez dedim. kayınpederim geldiğinde ona da evlatlarını birbirine düşürme saklı gizli yapma yanlış dedim. ama kayınpederim beni dinlemedi. eşimde bu duruma sessiz kaldı. şimdi görümcem diğer kardeşlerine söyledi ve herkez bize düşman. beddua ediyorlar.ev size kalmıcak sizden hakkımız çıkacak tarzında. toplam yer 44 mt kare biz 14 mt karesini aldık. geriye kalan 30 mt kare vefat durunmunda üç kardeş arasında paylaşılacak. biz hak talep etmicez. benim sormak istediğim biz talep etmediğimiz halde kayınpederim bize verdiği için onların hakkına girmiş oluyomuyuz. beddua ettikleri için korkuyorum. iki tane çocugum var bedduaları tutar mı Allah rızası için bir acil cevap bekliyorum.

Okudunuz mu?  İnsanlar adem ile havadan geldiler peki siyah insanlar nereden geldiler? Adem veya hava annemiz siyahmiydi?

Cevap: Kardeş bedduası

@hmet
Baba hayattayken malını dilediğine verir.


Yorum: Kardeş bedduası

Kayıtsız Üye
Ablam sürekli bana beddua ediyor mesela ev işinde yardım etmiyorum Allah belanı versin diyor ya da telefonla şakadan dizine vuruyorum bana inşAllah saçların dökülür diyor benim saçımda da seyrelme var onu bildiği için kendisinden. Nefret ediyorum acaba böyle herşeye beddua ediyor tutar mı?

Okudunuz mu?  Bebek Ninnilerini Dinle - Ninni Sesli Video - Bebeklere Ninniler

kardeşe beddua etmek, kardeşin kardeşe bedduası, kardeş bedduası tutar mı

Bu kategoride yer alan Euzu besmelenin yazılışı ve anlamı‎ başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kardeş bedduası Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.