Anasayfa
26 Nisan 2023, 7:32
missa01
Abone

Ablanın bedduası tutar mı

Ablanın bedduası tutar mı

Kayıtsız Üye
HOCAM İYİ GÜNLER BEN ERKEK KARDEŞİMİ BANA YAPMAMASI GEREK BİR ŞEY UYARDIM ODA BUNU YAPTI VE BEN 2-3 KERE VURDUM ABLAM GELİP Bana beddua etti tutar mı bedduası ?


Yorum: Ablanın bedduası tutar mı

Kayıtsız Üye
seni tahrik etmiş sende öfkeyle vurmuşsun. o yüzden ettiği beddua haksız beddua. haksız yere edilen beddua da tutmaz. sen yine de ne olursa olsun ablana el kaldırma.

Okudunuz mu?  Sufilik nedir, Nasıl sufi olabilirim?

Yorum: Ablanın bedduası tutar mı

Kayıtsız Üye
Yok ben kardeşime vurdum ablam gelip bana beddua etti ama kardeşim elleri yağlı halde üstüme dokundu bende sinirlenip 2-3 kere vurdum


Yorum: Ablanın bedduası tutar mı

Kayıtsız Üye
hata ablanda insan kardeşine beddua eder mi korkma tutmaz bedduası her beddua tutsaydı dünya da insan kalmazdı 🙂

Okudunuz mu?  İntihar etmenin bedeli nedir sonsuz cehennem mi?

Kayıtsız Üye
Dolabımın dağıldığını görünce kendim mi yaptım diye hatırlayamadım ablam girdi dolabımı karıştırdı sandım anneme dedim sonra bulurum ama bir şeyim kaybolduysa dedim ablam duyunca ben yapmadıysam diye söylenerek beddua etti tutar mı bedduası


Omer Faruk
Ablandan özür dile. Rasulullah. "Mazlum ile (dini, dili rengi ne olursa olsun) Allah arasında perde yoktur!" diye buyurur. Haketmişseniz herkesin bedduası tutar. Bunun için kul hakkına çok dikkat etmek gerekir.

Okudunuz mu?  Kapı dinlemek caiz mi?

kardeşin kardeşe bedduasi tutar mi, kardesin kardese bedduasi tutarmi, kardeş bedduası

Bu kategoride yer alan Aşık olmak günahmı bunu sevdiği kişiye söylemesi günahmı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ablanın bedduası tutar mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.