Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:33
missa1
Abone

Oyunda bir kişiyi dolandırmak

Oyunda bir kişiyi dolandırmak

AhmetH
Selamun Aleyküm yardımınıza ihtiyacım var, oynadığım bir oyunda birinin eşyalarını aldım ve pişman oldum, oyun yabancı bir oyun, eşyaların sahibini bulamadım bu yüzden geri veremiyorum ne yapmam gerek?


Cevap: Oyunda bir kişiyi dolandırmak

mum
Dolandırıcılık kul hakkı ve aynı zamanda Allah hakkı olduğu için büyük günahlardandır.
Yapılması gereken hak iade edilmeli ve tevbe edilmelidir.
Hak sahibi bilinmiyor ya da ulaşılamıyorsa, dolandırılan miktar kadar bir yetime bir fakire veya hayır kurumuna verilmelidir.

Bu kategoride yer alan Gündüz niyet etmeden önce cünüp oldum film izlerken abdest aldım niyet edebilirmiyim başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Oyunda bir kişiyi dolandırmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.