Anasayfa
31 Ekim 2021, 14:53
sizden09
Abone

Oyunda hesap satmak

Oyunda hesap satmak

TR34
selamunaleyküm herhangi bir oyunda hesap satmak caiz midir?


Cevap: oyunda hesap satmak

Umut
Aleyküm Selam ve Rahmetullah ve Berekatuhu soruyu tam anlamadım aydınlatır mısın ?
Ne oyunu Ne hesapı?


Cevap: oyunda hesap satmak

bassedas
insanların boş boş saatlerce günlerce oynadıkları oyunlarda kendi hakkına düşen karakterleri filan satmaktan bahsediyor arkadaş, umut kardeşim. sabahın beşinde kalkıp oynardı benim eski ev arkadaşları da tutup 4 rekat sabahı kılmazlardı.

Okudunuz mu?  Açıktan Imam hatip lisesine kayıtlar ne zaman başlıyor?

Oyunda hesap satmak

isimsiz.uye
Selamun Aleyküm arkadaşlar size bir soru soracağım öncelikle oynadığım bir oyun vardı zamanında 24 lira ve şuanda oyun ikiye bölündü oyunun premium versiyonu 70-80 tl arası normal hilelerin girebildiği versiyonu bedavaya giriliyor ve bedava girenler oyunun 70-80 tl lik versiyonunu yapmak için 21 level olmak zorunda ve bu bence biraz zor bişey peki ben bedava hesap açıp bu hesabı kassam ve oyunun eski fiyatı 24 tl ye satsam bunun dinimiz açısından bir sıkıntısı var mı ? şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Düzenli namaz kılamıyorum ne yapmalıyım?

arifselim
Aleykum selam. Sorunu tam olarak anlayamadım ama o program veya oyun sahibinin rızası olmaksızın (hile, sahtekarlık vs.) yapılacak her türlü işlem caiz değildir. Ancak oyun bedava ise o zaman farklı olur ama gerçeğe ve hakka aykırı olan bir şey caiz olmadığı gibi, hakkın olmayan bir şey üzerinden para kazanmak ve ticaretini yapmak da caiz değildir.

Okudunuz mu?  Ben çok büyük bir günah işledim utanarak yerin dibine girmek istiyerek söylemek zorundayım

furkan
2. el bir ürün satmak gibidir oyun hesabı satmak. Eğer oyun hesabında makro, hile gibi şeyler yapmadıysanız tamamen kendi emeğinizle hesabınızı geliştirmişseniz o hesabı satmakta herhangi bir sakınca yoktur gönül rahatlığıyla temiz bir hesap satabilirsiniz.

Ancak hileyle geliştirilmiş bir hesabı satmak ki haksız kazanca girer buda dinimizce haramdır.

Okudunuz mu?  Gusüle nasl niyet edilir?

isimsiz.uye
Cevabınız için teşekkür ederim Allah’a emanet olun iyi günler 🙂


Kayıtsız Üye
Oh içim rahatladı ben biraz küçüğüm ve aile bütçesine katkıda bulunmak istiyordum bu bilgi için çok teşekkür ediyorum

Bu kategoride yer alan Bir şeyin Olmayacağını Hissetmek O İşin Olmayacağının İşareti Midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Oyunda hesap satmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.