Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada burnun üzerinde kalın kılların çıktığını görüp yolmak

Rüyada burnun üzerinde kalın kılların çıktığını görüp yolmak

Kayıtsız Üye
s.a. ben bekar bir bayanım. rüyamda burnumun üzerinde çok kalın ve ve çok sık kıllaın çıktığını gördüm.kılları yoluyordum ama o kadar çoktu ki bitmiyodu.bei çok rahatsız ediyodu.daha önce de göğsümde uzun kılların çıktığını gördüm. yorumlarınızı bekliyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada amenerrasulü okumak

Cevap: rüyamda burnumun üzerinde çok kalın ve ve çok sık kıllaın çıktığını gördüm kılları yoluyordum

imam
Rüyada vücutta kıl çıktığını görmek
Kıl ile ilgili tüm rüya tabiri

KILLAR

Vücudunun kıl bitmeyen yerlerinde kıl çıktığını görmek, borca girmeye ve sonra bu borçları ödeyeceğine delalet eder. Koltuk altı veya kasık tüylerini tıraş etmek, dinde ibadetinin devamlılığına, bir rivayete göre de, muradının olacağına işarettir. Koltuk kıllarının uzadığını görmek, bir musibete uğrayacağına; bir rivayete göre şehvetine yenileceğine delildir. Kasık tüylerini yolmak hükümete ceza ödemeye; hamam otu ile kıllarının döküldüğünü görmek, dünyada mekruh olan bir işi işlediğine yorumlanır. Göğsünde veya arkasında kıllar bulunduğunu gören itibarını düşürecek bir harekette bulunur. Vücut kıllarının örülecek kadar uzadığını görmek, ticaretten ve kazançtan mal edineceğine delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada kanser hastası görmek

İbn-i Kesir’e göre; dil üzerinde kıl bittiğini görmek, hikmet, ilim, iyi konuşma, şiir söyleme ve zeka ile yorumlanır. Burun deliklerinde kıl görmek mal ile yorumlanır.


rüyada burun üstünde kıl görmek, rüyada burnunun üstünde kıl görmek, rüyada burnunun üzerinde kıl çıktığını görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada kabe imamı görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada burnun üzerinde kalın kılların çıktığını görüp yolmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.