Anasayfa
6 Aralık 2021, 23:51
missa03
Abone

Kurşun döktürmek caiz midir ?

Kurşun döktürmek caiz mi?

Kayıtsız Üye
İcime sıkıntı basıyor evde oldukça ve saniyorum ki nazar degiyor…bir topluluga girdigimde eve gelince bardak elimde kırılıyor.cok nazar cekiyorum bu zaten alenen gördüğüm bisi…yüzün ne kadar guzel,dese biri ertesi gun sivilce çıkıyor mesela…daha ornekleri var.benim sorum kursun dokturmek istiyorum evde.bu gunah midir?

Okudunuz mu?  Akıl ile ilgili hadisi şerifler

Cevap: Kurşun döktürmek caiz mi?

@hmet
Nazar gitsin diye kurşun döktürmek caiz değildir.
Korunma dualarını okuyun


Kurşun döktürmek

kucukfakih
İnternette Fetava-i Hindiyye’de çöp yakıp,nazar değen çocuğun etrafında döndürmek ve korkmuş çocuğa mum,kurşun dökmek caizdir.Şifayı veren Allahü teâlâdır. ibaresi yazıldığı söyleniyor.Ne kadar doğrudur?

Okudunuz mu?  Büyü olduğunu bilmeden dualar okumak

Yorum: Kurşun döktürmek caiz mi?

arifselim
İnternette geçen bu yazıları gördüm ama isim vermiş içindeki kaynağı belirtmemişler. Böyle bir fetvanın geçeceğini sanmıyorum. Çünkü caiz olmadığı bilinen bir gerçektir. Batıl bir inançtır.


kurşun döktürmek, kursun dokmek gunahmi

Bu kategoride yer alan Yağmur ve kar taneleri neden birbirine değmez başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kurşun döktürmek caiz midir ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.