Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:05
missa07
Abone

Evde yaşanan olumsuzluklar için kurşun döktürmek caiz mi

Evde yaşanan olumsuzluklar için kurşun döktürmek caiz mi

Kayıtsız Üye
1 aydır sürekli evimizde olumsuzluklar oluyor. bir türlü tam anlamıyla toparlayamıyoruz kendimizi ne yapmamız gerekiyor kurşun dçktürmemiz günah mı olur . eğer günah ise ne yapabilirim ?


Yorum: Evde yaşanan olumsuzluklar için kurşun döktürmek caiz mi

arifselim
Kurşun döktürmek batıl bir inançtır ve İslama göre aslı olmayan bir haramdır. İnsan hayatında, ailesinde veya ailesinde yaşadığı olumsuzlukların bir çok nedenleri olabilir. Bu sorunların çözümünü tespit ederek çözmeye çalışmak gerekir. Müslüman kişi dua ederek, Allah’a tevekkül ederek ve gerekli tedbirleri alarak hareket etmelidir.

Okudunuz mu?  Suizan etmek ne demektir ?

eve kurşun dökmek, kurşun döktürmek

Bu kategoride yer alan Evlenilecek Bir Kadında Bulunması Gereken Özellikler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evde yaşanan olumsuzluklar için kurşun döktürmek caiz mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.