Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:44
sizden01
Abone

Meslek için dua.

Meslek için dua.

CeyhuN_
Herhangibir mesleğe sahip olabilmek veyahut o meslekte başarılı olabilmek/yükselmek ihiç hangi dualar okunmalı ? Mesela Yusuf Tavaslı dua kitabında, "sabah namazının sünneti ve farzı arasında 41 kere fatiha okuyan, güçsüzse güçlenir, saygın olur, işinde yükselir" diyor. Böyle her gün okunabilecek bir dua var mıdır?

Okudunuz mu?  Maide Suresi 44. Ayet

Cevap: Meslek için dua.

muvahhidim
Kardeş;
Bunun için çok çalışmalı ve çalıştıktan sonra Rabbine samimi duada bulunmalısın.
Azimli ol ki Allah ta sana azmin sonucu versin..!


Cevap: Meslek için dua.

»чυϞυѕ«
Yıllardır anlatıyoruz boş boş boş.Sevgili arkadaşım Yüce Allah’a duayı ederken başkasının duasıyla değil doğaçlama olarak kendinin o anki samimi isteklerinle duanı edeceksin.

Okudunuz mu?  Gözü dışarda olan bir kocanın yatağından ayrılmak caiz midir?

Yok efendim talha duası kabul oluyormuş yok bu böyleymiş de şu şöyleymiş de.Bırakın şu işleri artık.Dua Kul ile Yaratıcı arasındaki iletişimdir.Araya başkasının düşüncelerini kendisinin yerine koyup istemek olmaz.


Cevap: Meslek için dua.

BouGie
< Yıllardır anlatıyoruz boş boş boş.Sevgili arkadaşım Yüce Allah’a duayı ederken başkasının duasıyla değil doğaçlama olarak kendinin o anki samimi isteklerinle duanı edeceksin.

Okudunuz mu?  Nasuh tevbesini bozmak günah mıdır

Yok efendim talha duası kabul oluyormuş yok bu böyleymiş de şu şöyleymiş de.Bırakın şu işleri artık.Dua Kul ile Yaratıcı arasındaki iletişimdir.Araya başkasının düşüncelerini kendisinin yerine koyup istemek olmaz. >

içten ve aracısız bir dua olmalı


meslek için dua, meslek duası, meslek sahibi olmak için dua

Bu kategoride yer alan Cuma namazından sonra kılınan 4 rekat başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Meslek için dua. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.