Anasayfa
23 Nisan 2023, 10:20
sizden9
Abone

Çevirgel duası hakkında bilgi istiyorum.

Çevirgel duası hakkında bilgi istiyorum.

theburak
Selamun aleyküm herkese. Eşim bana kızıp evi terkedip gideli 20 gün oldu. Daha öncede yine bir tartışma sonrası 15 gün ailesinin yanına gitmişti. tekrar geri döndü ve 1 hafta sonra yine ufacık bir tartışma büyüdü ve yine gitti. Telefonlarını kapatıyor, mesaj yazıyorum gitmiyor, gece açıyor iletim raporu geliyor hemen arıyorum yine kapalı telefonu..5 gün önce bir akrabasını aradım, eşim bu işin bitmesini ve benden ayrılmak istiyormuş. Üstelik daha 20 aylık evliyiz. Moralim bozuluyor bu kadarını beklemiyordum. Beni sevdiğini bilirdim ama yanılmışım meğerse..Ailem de artık ondan eş olmaz bu iş yürümez diyorlar. Oysa ki ben eşimi hep sevdim, halen de öyle..

Okudunuz mu?  Güzel görünmek için giyinmek günahtır diye duydum peki başka amaçla güzel giyinirsek ?

Neyse şimdi esas soruma geçmek istiyorum; internette araştırırken çevirgel duası diye bir şey buldum ve çok tesirli olduğunu söylüyorlar. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan bu dua hakkında detaylı bilgi istiyorum. Selametle kalın.


Cevap: Çevirgel duası hakkında bilgi istiyorum.

muvahhidim
Kardeş;
Bu dua kimler tarafından kullanılıyor ve kimler uydurmuş bilinmiyor..
Bildiğimiz şu ki siz , durumu düzeltmek için her türlü çabayı sarf etmeniz durumunda eşinizin sizde gönlü var ise zaten gelecektir.
Ancak; bir takım büyü ve tılsım gibi yollara baş vurarak bu işi zorla düzeltmeye çalışmak caiz olmaz..
Evliliği devam ettirmek istemiyor ve boşanmak istiyorsa da bu durumda da anlayışla karşılamak gereklidir..!
Allah (c.c) yardımcınız olsun..

Okudunuz mu?  Abdestsiz Zikir çekmek veya salavat getirmek

O’na emanet ol..
celle celeluh..

Bu kategoride yer alan Meni gelmek üzereyken meniyi tutmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çevirgel duası hakkında bilgi istiyorum. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.