Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:30
Namaz
Abone

İkindi namazının sünneti hangi hallerde terk edilir ?

İkindi namazının sünneti hangi hallerde terk edilir ?

Kayıtsız Üye
ikindi namazının sünneti hangi hallerde terk edilir konu hakkında bir açıklamaya ihtiyacım var


Yorum: İkindi namazının sünneti hangi hallerde terk edilir ?

arifselim
İkindi namazı müekked olmayan yani peygamber aleyhisselamın zaman zaman kıldığı sünnetlerdendir. İmkan oldukça kılmaya özen göstermek çok önemlidir. Ancak kılmayan kişiye bir günah olmaz ama sevabından mahrum kalır.

Okudunuz mu?  Namaz kılarken cübbe giymek sünnet mi?

Cevap: ikindi namazının sünneti hangi hallerde terk edilir ?

Kayıtsız Üye
Esselamu aleykum işimiz sıkı olduğunda veya bir yolculukta bende bunu yapıyorum peygamber efendimiz yapmış sünnetini eda diyede düşündüğüm oluyordu okuduğumuz iyi oldu ALLAHUTEALA razı olsun

Bu kategoride yer alan Cuma namazını kıldıktan sonra öğle namazı kılınmalımıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İkindi namazının sünneti hangi hallerde terk edilir ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.