Anasayfa
7 Mayıs 2021, 14:17
Oruc
Yönetici

Oruçluyken hayal ederek cünüp olmak kefaret gerektirir mi?

Oruçluyken hayal ederek cünüp olmak kefaret gerektirir mi?

Kayıtsız Üye
Oruçluyken Hayal Ederek Cünüp Olmak 61 Gün Mü Eder Yoksa O Günü Kaza Ederiz Yada Bişey Olurmu ?


Cevap: Oruçluyken hayal ederek cünüp olmak kefaret gerektirir mi?

Ercan
Oruçlu iken bakarak yada düşünerek meni gelmesi orucu bozmaz. Gusletmek yeterlidir. Cima dışında oynamak sürtünmek yoluyla meni gelirse oruç bozulur kaza gerekir.

Okudunuz mu?  Mezi gelmesi orucu bozar mı?

Cevap: Oruçluyken hayal ederek cünüp olmak kefaret gerektirir mi?

#TEK1GETİR
1 ay icersinde 3 4 defa yapsak dami her bozdumuz gune 1 gunmu tutcaz bazi sitelerde 1 gun kaza 2. Gun kefaret diolarda kesin bir bilgi varmi konu hakkinda. ??


Cevap: Oruçluyken hayal ederek cünüp olmak kefaret gerektirir mi?

arifselim
Bir ramazan ayı içinde iki defa ve daha fazla mastürbasyon yapılması halinde bir defaya mahsus 60 gün kefaret orucu tutulur. Daha sonra kaç gün orucunu bozmuşsa o kadar günde kazalar tutulur.

Okudunuz mu?  Oruçla İlgili Hadis-i Şerifler

Oruçluyken cünüpolunurmu

Bu kategoride yer alan Oruçlu iken kan vermek ve vücuda kan almak orucu bozar mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Oruçluyken hayal ederek cünüp olmak kefaret gerektirir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.