Anasayfa
7 Mayıs 2021, 14:34
Oruc
Yönetici

Öpüşmek ve diğer yakınlaşmalar orucu bozar mı?

Öpüşmek ve diğer yakınlaşmalar orucu bozar mı?

Kayıtsız Üye
Mumsema dudak dudaga öpüşmek orucu bozar mı ? İnternette okudum ………. boşalmadıgın sürece oruç bozulmaz falan yazıyor bu konudaki fikirleriniz nelerdir ? Boşalmamak fakat farkında olmadan istemeyerek o sırada meni gelirse oruç bozulur mu ? Bozulduysa ne yaparsak affettirebiliriz teşekkürler

Okudunuz mu?  Adeti bittikten sonra oruca başlayan kişi pembe renkli akıntı görürse orucu bozulur mu ?

Cevap: Öpüşmek ve diğer yakınlaşmalar orucu bozar mı?

Ercan
Öpüşmek orucu bozmaz ancak orucun faziletine zarar verir.


Cevap: Öpüşmek ve diğer yakınlaşmalar orucu bozar mı?

Kayıtsız Üye
oruçlu olmasan bile mahremin olmayan karşı cinsi yanaktan bile öpmek haramdır. oruçluyken mahremini öpmek de caiz değildir.

Okudunuz mu?  Niyetliyken diş fırçalamak orucu bozar mı ?

öpüşmek abdesti bozar mı

Bu kategoride yer alan Oruçluyken Gusül Abdesti, Duş Almak, Banyo Yapmak Orucu Bozar mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Öpüşmek ve diğer yakınlaşmalar orucu bozar mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.