Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:30
sizden95
Abone

Hz.Ömer dizisi

Hz.Ömer dizisi

Sakaleyn
Hz.Ömer dizisinde Hz.Ebubekirin,Hz.Alinin.Hz.Ömeri insanlar canlandırıyo ve yüzleri tamamen gözüküyo ? ama bir şia dizisi olsa kıyamet kopaar Hz.Alinin yüzü gözükmüş Ömerin Ebubekirin yüzü gözükmüş kıyameti kopardı ama sünni dizisi ve yüzler gösteriliyo neden bir ses çıkmıyo ? niye kendimiz yapınca bişey olmuyordu ama başkası yapınca kıyamet kopuyo ne fark var ? hatta bu siteden bir yönetici zamanında bir şia yapımı dini filme Hz.Alinin zaman zaman yüzü gözüküyo diye laf etmişti ? nerde onlar ?

Okudunuz mu?  Müslümanları Uyarmak

Cevap: Hz.Ömer dizisi

karadamlalar
meşru gördüğümüzü söyleyen var mı,veya meşru gören?bilmiyorum tüm şiilerde var mı fakat hz.ali’nin resmi olayını çıkartan şiilerdir.tasvir haramdır,hele böyle mübarek kişiliklerin de filmlerinin çekilmesi doğru değil bana göre.kabul eden de en azından internette görmedim.ki bir tv dizisinin anlatacağı hz.ömer(r.a) ne kadar doğrudur,dizi filmlerde saptırmalar olabiliyor.

Okudunuz mu?  Çok sıkıntıdayım yardımcı olur musunuz

Cevap: Hz.Ömer dizisi

Berşan
Ben şöyle bir bakayım dedim Hz Ömer (r.a)in yüzünü görünce kapadım hemen. Bence izlenmemesi gereken bir dizi.

Bu kategoride yer alan İhtilam olma sıklığı ve sebepleri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hz.Ömer dizisi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.