Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:26
Namaz
Abone

Namazda secde edilen yer ayağın bastığı yerden ne kadar yüksek olursa secde sahih olm

Namazda secde edilen yer ayağın bastığı yerden ne kadar yüksek olursa secde sahih olm

Kayıtsız Üye
Namazda secde edilen yer ayağın bastığı yerden ne kadar yüksek olursa secde sahih olmaz?


Cevap: Namazda secde edilen yer ayağın bastığı yerden ne kadar yüksek olursa secde sa

Muhasibi
Secde edilen yerle namaza durulan yerin aynı yükseklikte olması asıldır. Secde edilen yerin yüksekliği, ayak basılan yerden, on iki parmaktan (yaklaşık 23 cm) daha yüksek olmamalıdır. Şayet yüksek olursa bu durumda secde sahih olmaz

Bu kategoride yer alan Türkiye Darü'l-İslam mıdır? Bazı kimseler Türkiye'de cuma namazı kılınmaz diyorlar ne başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazda secde edilen yer ayağın bastığı yerden ne kadar yüksek olursa secde sahih olm Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.