Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:39
sizden7-2
Abone

Namazda secde sayısını unutan iki kere secdeye vardığı ağır bastığı halde üçüncü kez secdeye yapsa

Namazda secde sayısını unutan iki kere secdeye vardığı ağır bastığı halde üçüncü kez secdeye yapsa

Millennium
yani yüzde yüz emin olmadığı için bir kez daha secdeye gitmiş olsa, namazın sonunda da sehiv secdesi yapsa namazı sahih midir?

Namazda eksik secdenin namazı geçersiz yaptığını ama fazla secdenin bozmadığını okumuştum, ona göre hareket ettim, namazı iade etmem gerekir mi?

Okudunuz mu?  Büyük günahlar nelerdir? Büyük günah işleyenler kafir mi olur?

Cevap: Namazda secde sayısını unutan iki kere secdeye vardığı ağır bastığı halde üçüncü kez secdeye

halilcan
sahihtir ama siz aklınıza gelen her soruyu direk buraya sormayın, google dan araştırın çogu sorunuzun cevabı var. Tabi gene aklınıza takılırsa buraya da sorun

Bu kategoride yer alan Şehitler günahkar olsalarda cennete mi gidecekler? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazda secde sayısını unutan iki kere secdeye vardığı ağır bastığı halde üçüncü kez secdeye yapsa Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.