Anasayfa
5 Ocak 2022, 11:02
missa0555
Editor

Dilek ve hacet duası

Dilek ve hacet duası

Suleymann
Selamun aleykum. Size bir sorum olucak hacet namazını kilip ALLAHDAN vir shey dileyince heyatinda bir sounc bulmayinca bunu aylarca yapsam aylarca haftalarca hacet namazı kilip ve dualarimi yapsam o dilegime kovushdururmu ALLAH yani ahirette diyilde bu dunyada kovuhdururmu bir sheyi çok isteyince rabbim?

Okudunuz mu?  Burun kıllarını çekmek caiz mi?

Selamun aleykum benim bir sorum var alevilerin yaptigi hacet namazı ve yaptigi hacet dualari en etkili dualar. Kabul olurmu yani ben bir sitede gördümde orda yazilmishdi sadece bu dualar ehli-sunnetlerin duası gercekleshir bu doğrumudur yani aleviler bu dualari yapsa faydasni gormezmi? Shimdiden teshekkurler ALLAHA emanet olun

Okudunuz mu?  Kaza ve kaderle ilgili toplumda yaygın olan anlayışların sebebleri ve doğru kader anlayışı ile ilgili ayet ve hadisler

Yorum: Dilek ve hacet duası

arifselim
Aleykum selam. Hacet namazı ancak peygamber aleyhisselamın yaptığı gibi yapılmalıdır. Alevilere mahsus veya şuan buna mahsus özel bir şey olmaz. Ancak sünnete uygun peygamberin yaptığı olur. Sende öyle yapabilir ve sık sık hacet namazına devam edebilirsin. Hacet namazı ile özel istekler istenir. Kabul edip etmemek Allah’ın bileceği bir şeydir.

Okudunuz mu?  Peygamberimizin Doğduğu Yıl

Yorum: Dilek ve hacet duası

Suleymann
Selamun aleykum. Teshekkur ederim kardeshim ALLAH budu istek arzularmizi dileklermizi labul eylesin AMIN ALLAHA emanet olun


Hacet Namazı Tek Dilek Mi Olmalı?

Kayıtsız Üye
Allah’ın selamı üzerinize olsun
Bir sorum var sizlere, benim bir dileğim var ve o dileğim için hacet namazı kılıyorum bir süredir. Namazdan sonra dua ediyorum ama sadece o dileğimi söylemiyorum her dileğimi söylüyorum. Sizce sadece o niyetlendiğim dileğimi mi istesem daha makbul olur yoksa her dileğimi söylersem mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Cenabet işe gitmek

Ensar
Sevgili kardeşim edeceğiniz istek ve dua sizin tercihinize kalmış, istersen dileğini arz et, ister olan tüm dileklerini… bunda serbestsiniz. İnşaAllah güzel bir sonuç alırsınız.


hacet duaları

Bu kategoride yer alan Nişanlıma ısınamıyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dilek ve hacet duası Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.