Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:57
missa3
Abone

Kadiri tarikatına nasıl girilir?

Kadiri tarikatına nasıl girilir?

Kayıtsız Üye
kadiri tarikatına nasıl girilir kısaca bilgi verir misiniz


Cevap: kadiri tarikatına nasıl girilir?

Candle
hiç bir tarikata ne kadiri ne diğerleri girmeni tavsiye etmem
ilim öğren ve amel et bu sana yeter


Cevap: kadiri tarikatına nasıl girilir?

Kayıtsız Üye
Niye onermediginide yazsaydinya… heralde sen okuma yazmayida kendi basina ogrendin okula ogretmene ihtiyac duymadan. Yanlisi dogruyuda annen yada baban ogretmedi demek ki. Dogrusu benim sahsi dusuncem. Allah’a sigin ve bol dua ederek halis niyet ile Allah’tan senin için dogruyu gostermesi niyetiyle istihareye yatman. Bununla kalmayip arastirma yapman. Unutma ogreten olmadan dogruyu bulmaktaki olasilik % 50 dir. Ama dini ogrenmek ihtimallere birakilmayacak degerdedir. Rabbim c.c. yar ve yardımcın vede yardımcımiz olsun.

Okudunuz mu?  Gurur ve kibir ile ilgili Ayet Hadis ve bilgilendirici yazı verirmisiniz?

kadiri tarikatına nasıl girilir, cerrahi tarikatına nasıl girilir, tarikata nasıl girilir

Bu kategoride yer alan Hz.ömer ile peygamber efendimiz arasındaki akrabalık ilişkisi nedir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kadiri tarikatına nasıl girilir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.