Anasayfa
21 Ekim 2021, 15:53
sizden92
Abone

Duanın Kabul Olmasının Sırları Nelerdir?

Duanın Kabul Olmasının Sırları Nelerdir?

mucize
Allah’tan bır isteğimiz elimizden gelen herşeyi yaptıktan sonra çok dua ediyoruz diyelim fakat bır süre sonra tevekkül etmek gerekiyormus hatta halamı futuhul gaybda da bu sekilde bahsetmis fakat bu teslimiyet asamasinda biraz karisiklik yasiyorum yani bir sureden kasit nedir ne kadar sure sonra teslimiyet asamasina girmeliyiz bunu nasıl olcumleyebiliriz? Surekli duayi tavsiye edeceksiniz elbette ama bir sure sonra istegimizle ilgili duayi birakip teslimiyet asamasina ne zaman girmeliyiz bunu nasıl anlariz?

Okudunuz mu?  Uykuda mezi akarmi

Yorum: Duanın Kabul Olmasının Sırları Nelerdir?

mum
Dua adabına uyulmalı ve bıkmadan usanmadan ısrarla dua edilmelidir.
< "Acele etmediği müddetçe herbirinizin duasına icâbet olunur. Ancak şöyle diyerek acele eden var: "Ben Rabbime dua ettim duamı kabul etmedi."
HADİS
>

Duada tevekkül, duamızın kabul olmasını sabırla beklemektir, duayı terk etmemek ve hemen/dünyada kabul olmasa bşle ahirette karşılığının fazlasıyla verileceğine inanmaktır

Okudunuz mu?  Dul kadın ailesinden izin almadan dini nikah kıyabilir mi

Yorum: Duanın Kabul Olmasının Sırları Nelerdir?

Kayıtsız Üye
Dualar zamanı gelince kabul oluyor.

Bu kategoride yer alan Ekrandaki kadınlara bakmak günah mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Duanın Kabul Olmasının Sırları Nelerdir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.