Anasayfa
8 Mayıs 2021, 3:59
temizlik
Yönetici

Çevre temizliği nasıl yapılır

Çevre temizliği nasıl yapılır

ÜSTÜNBAŞ
>>>>> ÇEVRE TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR ?. <<<<<

KAYMAKAMLIK MAKAMINA, BELEDİYE BAŞKANLIĞINA, HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜNE, MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE VE HALK EĞİTİM MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜNÜN DİKKATİNE SUNULUR !!..

Zaman zaman halkımızın bilinçlenmesi vede iş sahibi olması için gerekli kurslar düzenlenmektedir. Bu kurslar faydalı olmakta ve bir çok kişi bu kurslardan çıktıktan sonra iş sahibi olmaktadır.
Bu güzel kurslara bir yenisinin eklenmesi hususu aklıma geldi.. Bilmem ne derece uygun olur ve kabul görür.
ÇEVRE TEMİZLİĞİ hepimizin sorunudur. Çevremiz temiz olmayınca sağlıklı yaşamamız da mümkün değildir. Bu nedenleri içine alan geniş kapsamlı kurslar açılmalıdır. Bu kurslardan belge alanlar gerektiğinde bu işlerle ilgili işe alınmalıdır. İşe alınmasalar bile, çevresini nasıl temiz tutacağını öğrenmesi çok faydalı olacaktır.
Bu hususta görüş belirtmek isteyenler yorumlarını yapmalıdır..Bu konuyu birlikte ele alalım.
TEMİZ ÇEVRE, TEMİZ TOPLUM VE SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN EL ELE..

Yazan : Ü S T Ü N B A Ş – KIRIKHAN – H A T A Y – 11 EKİM 2012 PERŞEMBE

Okudunuz mu?  Yaradan kan gelmesi abdesti bozar mı?

Cevap: Çevre temizliği nasıl yapılır

EHLİMAN
Ülkemizde çevre temizlikleri belediyeler arcılığı ile yapılmaktadır.Yani belediyelerin görevidir.Fakat biz insanların da çevreye karşı duyarlı olması ve temiz tutma konusunda titiz olmamız gerekmektedir.


çevre temizliği nasıl yapılır, temiz çevre nasıl olur, çevre temizliği nasıl sağlanır

Bu kategoride yer alan Kaç Çeşit Abdest vardır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çevre temizliği nasıl yapılır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.