Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:19
missa01
Abone

Peygamberlere neden iman etmeliyiz?

Peygamberlere neden iman etmeliyiz?

Kayıtsız Üye
lütfen kısa olsun
peygamberlere iman neden gereklidir.


Yorum: Peygamberlere neden iman etmeliyiz?

Kayıtsız Üye
Peygamber olmaz ise Allah’ın nasıl rızasını kazanacağımızı bilemeyiz. Teorik bilginin daha kalıcı olması için Allah’ın onayladığı birinin bunu benim önümde yaşaması ve benim de onun yaptıklarını yaparak Allah’ın rızasını kazanabileceğimden emin olmam lazım. Diğer türlü herkes bir şey söyler. Fakat Allah kimse ile iletişime geçmediği için onun rızasını kazanıp kazanamayacağımızı bilemeyiz.

Okudunuz mu?  Emülgatör haram mı?

peygamberlere neden iman ederiz, peygambere iman ederim neden, peygamberlere niçin iman ederiz

Bu kategoride yer alan Face ve benzeri sitelerde başkasına adına izinsiz hesap açamak Kul hakkı mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Peygamberlere neden iman etmeliyiz? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.