Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:29
sizden06
Abone

Kız çocuğu yüzme kursuna gitmesi günahmı?

Kız çocuğu yüzme kursuna gitmesi günahmı?

almanyali67
Kız çocuğu yüzme kursuna gitmesi günahmı?
Almanya da okullar da çocukların yüzme dersine katılması gerekiyormuş.İslam Dinimiz de bu konuya nasıl bakılır?
bizler Anne ve Baba olarak Buluğa ermemiş de olsa 7-8 yaşında olan bir kızımızı ister istemez okula gönderdiğimizde yüzme dersi zorunluğu varmış gönderdiğimiz takdirde Anne ve Baba sorumlumudur?günah a girermi?kız çocuğu ileriki yaşlarda büyüyünce yüzme bildiği için Anne ve Baba gitmesini önlediği halde yine zevk için veya spor için erkeklerinde oldugu yüzme kursuna giderse Baba ve Anne ileriki zaman içinde sorumlumudur? yani anne baba sözü dinlemeyip yine gitse Anne ve Baba olarak bizler her defasında böyle yaparsa günaha girermiyiz?küçükken göndermekle..Ergenlik çağına girip ve gitmesinde bizler vebale girmiş sayılırmıyız?
birde yüzmeyi ögrenmek sünnettir diye ögrenmiştim bu Erkekler içinmi?

Okudunuz mu?  Kefaret orucu tutarkn bilerek bozan kişinin durumu nedir

Cevap: Kız çocuğu yüzme kursuna gitmesi günahmı?

Galus
Yüzmek sünnettir evet sünnettir ancak Çocuğunuz bu yaşta yüzmeye gidecek ve erkeklerle aynı yerde bu sizce uygun görülen bir davranışmı, ileri bir zamanı düşünsenize Haya sahibi bir kızmı olmasını istersiniz yoksa gerisini siz düşünün,çocuğu küçük yaşta eğitmek ve Ahlaklandırmak daha basittir dikkat edelim.

Okudunuz mu?  Çok küfür edenlere ne olacak?

Elbetteki çocuğunuz yüzsün buna karşı gelmeyiz ancak Karışık yerlerde durmak hele ilereyen zamanlarda asla caiz değildir.

Denizde yüzmek haram değildir. Ancak kadın erkek karışık bir yerde yüzmek caiz değildir.

Günümüzde deniz sahillerinde tesettüre riayet edilmediği için hem kadınların hem de erkeklerin gitmeleri doğru değildir.

Okudunuz mu?  Harun yahya adetlı kadın kuran okunur dıyor

har iki taraf içinde sünnettir,ancak kendinizi burada suçlu görmeyin.


yüzmek günahmı, denizde yuzmek gunahmi, Kiz denizde yuzme

Bu kategoride yer alan Tevbemi Bozdum Tekrar Etsem Ne Olur? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kız çocuğu yüzme kursuna gitmesi günahmı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.