Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:09
sizden4
Abone

Şeker hamurundan insan ve hayvan figürü yapmak günah midir?

Şeker hamurundan insan ve hayvan figürü yapmak günah midir?

bahargelince
Allahin selami uzerinize olsun,
sorum su : belki bilirsiniz ozel gunlerde yapilmak uzere tasarlanan pastalar,kurabiyler var seker hamuruyla kaplanan (seker hamurunun helalini kullaniyoruz tabii ki de) fakat bu pastalarda insan ve hayvan figurleri de yapiliyor bu hamurla yani mesela pepee,bebek,cesitli cizgi film karakterleri vb , fakat kafam karisti simdi bunlar canli suretinde oldugu için yapmak kesinlikle haram mi ?

Okudunuz mu?  Duada şefaat istemek

Cevap: seker hamurundan insan ve hayvan figuru yapmak gunah midir?

AmeS
Insan ve hayvan sureti dışında cizilebilir.
Pepee gibi

Bu kategoride yer alan Defalarca dinden çıkan bir insan tekrar müslüman olabilir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Şeker hamurundan insan ve hayvan figürü yapmak günah midir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.