Anasayfa
30 Mart 2022, 22:51
missa7
Abone

Amenerrasulü latince

Amenerrasulü latince

Kayıtsız Üye
amenerrasulü latince


Cevap: amenerrasulü latince

Fetva Meclisi
Amenerrasülü

OKUNUŞU: Amenerrasulü bima ünzile ileyhi mirrabbihi vel mü’minun, küllün amene billahi vemelaiketihi ve kütübihi ve rusülih, la nüferriku beyne ehadin min rusülih, ve kalu semi’na ve ata’na gufraneke rabbena ve ileykelmesir. La yükellifullahü nefsenilla vüs’aha, leha ma kesebet ve aleyha, mektesebet, rabbena latüahızna innesiyna ev ahta’na, rabbena vela tahmil aleyna ısran kema hameltehü alelleziyne min gablina, rabbena vela tühammilna, mala takatelena bih, va’fü anna, vağfirlena, verhamna, ente mevlana fensurna alel kavmil kefiriyn.

Okudunuz mu?  Etek altı traşı olmamak boy abdestini bozar mı

Değerli kardeşimiz size taviyemiz kuranı kerimi kendi alfabesinden okumanızdır. Eğer kuranı kerimi okumayı bilmiyorsanız en kısa zaman içerisinde öğrenmek için çaba sarfediniz göreceksinizki inşAllah en kolay bir şekilde öğrenmiş olacaksınız. kalın selametle…..


amenerrasulu latince, amenerrasulu latince okunuşu, amanresulu lahtince

Bu kategoride yer alan Hz. Osman'in Ailesi, Hanımları ve Çocukları başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Amenerrasulü latince Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.