Anasayfa
7 Mayıs 2021, 14:03
Sozler
Yönetici

Facebook cuma mesajları paylaş

Facebook cuma mesajları paylaş

Kayıtsız Üye
Facebookta bulunan en güzel cuma mesajlarına örnekler paylaşabilir misiniz ?


Cevap: facebook cuma mesajları paylaş

Fetva Meclisi
Resimli Cuma mesajları paylaş facebook
facebookta cuma mesajları paylaş

Mübarek Cuma günü yapılacak ibadetlere, diğer günlerde yapılanların, en az iki katı verilmektedir. Buna karşılık ise ,Cuma günü yapılan günahlar da iki kat yazılmaktadır. Cuma gününü en hayırlısı ile geçirmek dileğiyle cumanız mübarek olsun.

Okudunuz mu?  Konuşmak - Susmak ile ilgili güzel sözler

Bugün Cuma günüdür, dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nisfina, mühürledim üstüne. Allah c.c. cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşAllah.

Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu sizle olsun. Hayırlı cumalar dilerim.

Huzur ve güven içinde yenen kuru bir ekmek,endişe içinde yenen baldan daha tatldır. Namus içinde yaşanan bir çadır,ahlaksızlığın hüküm sürdüğü bir köşkte yaşamktan daha sevimlidir. Cumanız Mübarek Olsun.

Okudunuz mu?  Zekat ile ilgili güzel sözler söyler misiniz?

Bizi yoktan var eden, varlığından haberdar eden, yaratıp imtihan eden, imtihan edip sabır veren Allah’ın müminlerini bağışlaması dileğiyle hayırlı cumalar.

Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu sizle olsun. Hayırlı cumalar dilerim.

Allahın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (sav) şefaatı üzerinize olsun. Hayırlı Cumalar.

Okudunuz mu?  Hoşgörü ve birlik ile ilgili sözler

En güzel cuma mesajları facebook

Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım.
Dualarınız kabul olsun cumamız mubarek olsun..

Ya Rabbi,
ölünceye kadar ibadet etmemizi,
ömrümüzün hayırlı amellerle sona ermesini nasip et
ve bizlere Cennetini ihsan eyle!
Cumanız mübarek olsun.

Facebook cuma mesajları paylaş

Okudunuz mu?  Anne baba hakkıyla sözler

İki dua vardır ki, reddedilmez; o dua edenlerle Allah arasında bir perde yoktur; Biri, zulüm gören kişinin duası öbürü de müminin kardeşine gıyabında ettiği dua
dualarda unutulmamak dileğiyle cumanız mübarek olsun.

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmisine vesile olan cumanız mübarek olsun

Allah’ım! Dillere destan, gönüllere ilaç rahmetin ile merhametini dileniyor ve bizleri insan olarak haşretmeni istiyoruz.
Hayırlı cumalar

Okudunuz mu?  Çevre temizliği ile ilgili atasözleri

Facebook cuma mesajları paylaş

Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tüm gönüllerin dert ortağısın. Beni benden uzağa at, senden uzağa atma. Cumanız mübarek olsun.

Günler bize dostların güzelliğiyle, geceler onların dualarıyla mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamızsa sizlerin sevgisi. Cumanız mübarek olsun

Okudunuz mu?  Hanefi ve Şafiiye göre teşrik tekbirleri sözleri

Ey Rabbimiz! İşlerimizde muvaffakiyetler ihsan eyle. Yanlış yollara gidenleri gittikleri yoldan döndür. Hanelerimize mutluluk nasip eyle. Kaldırmakta zorlanacağımız yüklerle bizleri imtihan eyleme. Darda ve zorda koyma. Amin. Cumanız mübarek olsun.

Bütün kapıların anahtarlarını kendinde bulunduran Allah’ım. Hakkımızda en hayırlı kapıyı aç. Hayırlı cumalar dilerim.

Allah’ım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle. Selatü selaya yolladım mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek cuma’ya. Hayırlı cumalar.

Okudunuz mu?  Ahlakla ilgili söylenen sözler

Sen ki; suskun gönüllerde saklı kalanları bilirsin, ne arzu ediyorsak en hayırlısından ver bize Rabbim. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Bu güzel cuma gecesinde, rahmetin gök yüzünden yağarken, sana açılan elleri ve çekilen salavat şerifleri boş çevirme Allah’ım. Hayırlı Cumalar dilerim

Facebook cuma mesajları paylaş
Ey Rabbim! Dinimizden dolayı bizi zillete düşürmeye çaba sarf edenlere fırsat verme Bizleri İslamın yolundan ayırma AminHayırlı cumalar

Okudunuz mu?  Çalışmanın önemi ile ilgili deyimler

Kul nafilelerle bana durmadan yaklaşır, nihayet onu severim Bir kere de onu sevdim mi, artık o kulumun işiteceği kulağı olurum, göreceği gözü olurum (Kudsi Hadis) sevilen kullardan olmak duasıyla cumanız mübarek olsun.

Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kuran-ı Kerimi, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap. Hayırlı Cumalar

Okudunuz mu?  İkinci kez aynı hataya düşmemek için söylenecek sözler

Ne yaprağınız kurusun ne gülünÜZ solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!!!

Facebook cuma mesajları paylaş

Cumamız mübarek dualarımız ve töbelerimiz kabul olsun
Selamların en güzeli sizlerin üzerine olsun

Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapilarini aç, benim günahimdan geç.

Okudunuz mu?  Bayram ile ilgili deyimler

Cumamiz mübarek dualarımiz ve tebelerimiz kabul olsun …
Selamlarin en güzeli sizlerin üzerine olsun ..


cuma mesajları resimli facede paylaş, cumanız mübarek olsun resimli paylaş, facebookcuma duası

Bu kategoride yer alan Duygusal cuma mesajları başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Facebook cuma mesajları paylaş Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.