Anasayfa
8 Mayıs 2021, 9:10
missa94
Abone

Korku veren hayallerden nasıl kurtulabilirim?

Korku veren hayallerden nasıl kurtulabilirim?

Kayıtsız Üye
selam. ben sürekli hayallar kuruyorum ve kendimi bu hayallare kaptirip korkular içinde yasiyorum. kurtulmak için hangi dua okuyabilirim.


Cevap: Korku veren hayallerden nasıl kurtulabilirim?

Darusselam
Sıkıntı Ve Korkudan Kurtulmak İçin Okunacak Dua

Okudunuz mu?  Peygamberimiz nasıl çalışırdı?

İmam-ı Rabbani hazretleri, talebeleri ile, uzak bir yere giderken, gece, bir handa kaldılar.

Bu gece bir bela zuhur edecektir.

Besmele ile Bismillahillezi la yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve la fissemai ve hüves-semi’ul alim duasını üç defa okuyun buyurdu. Gece büyük yangın oldu. Her odada eşyalar yandı. Duayı okuyanlara bir şey olmadı.

Okudunuz mu?  Kızlar kaç yaşında evlenmelidir?

Dert, bela, fitne, hastalık, nazar, sihir ve zalimlerin şerrinden korunmak için, sabah akşam, imam-ı Rabbani hazretlerinin bildirdiğini hatırlayarak, 3 defa okumalıdır. Ayat-i hırz okununca da, bu duayı okumalıdır.

Bismil ilahil halikıl ekber

Ve hüve hırzün mâniun mimma ehafîi minhü ve ahzer. La kudrate li mahlûkın mea kudratil halık. Yülcimühû bir licâmi kudratih. Ihmiy hamiysa. Itmiy tamiysen ve kânellâhü kaviyyen aziyza.

Okudunuz mu?  Açıkögretim imam hatip lisesi kayıtları ne zaman ve neler gerekli?

Ha miym ayn siyn kaf hımayetüna. Kaf ha ya ayn sad kifatüna. Fe se yekfıykehümüllâhü ve hüves semiy’ul aliym, ve lâ havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azıym.

Bu mübarek duayı sadakada okursanız her türlü tedirginlikten ve korkulardan kurtulursunuz…

Okudunuz mu?  İsmi azam duasını dılek için kaç defa okunmalıdır

Psikolojik Manevi Sikınti İcin Dualar

Rahman ve Rahim Allah’ın adı ile.

Elif lam mim. Rahman ve Rahim Allah’ın adı ile. Bu, kendisinde şüphe olmayan kitaptır. Allah’a karşı gelmekten sakınanlar için yol göstericidir. Onlar gaybe inanırlar, namazı dosdoğru kılarlar, kendilerine rızık olarak verdiğimizden de Allah yolunda harcarlar. Onlar sana indirilene de, senden önce indirilenlere de inanırlar. Ahirete de kesin olarak inanırlar. Okunuşu:Bismillahi’r-Rahmani’r-Rahim.

Okudunuz mu?  Eşim beni aldatıyor bunu biliyorum bu konuda nasıl davranmalıyım?

Elif Lam Mim. Zalike’l-kitabü la raybe fih. Hüden lil-müttekin, Ellezine yu minune bi’l-ğaybi ve yükimune’s-salete ve mimma razaknahüm yünfikun. Vellezine yü’minune bima ünzile ileyke ve ma ünzile min kablike ve bi’l-ahiratihüm yükınun.

Rahman ve Rahim olan Allah’ın adı ile.

Hamd, alemlerin Rabbi, Allah’a mahsustur. Hesap ve ceza gününün (ahiret gününün) maliki. Rahman, Rahim,(Allah’ım!) Yalnız sana ibadet ederiz ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola ilet. Kendilerine nimet verdiklerinin yoluna (ilet), gazaba uğrayanlarınkine ve sapıklarınkine değil.

Okudunuz mu?  Ölüm ve sonrası kabir hayatı ve kabir azabı

Bismillahi’r-Rahmani’r Rahim

Elhamdülillahi Rabbi’l-âlemin. Er-Rahmani’r-Rahim. Maliki yevmi’d-din. Iyyake na’büdü ve iyyake neste’in. İhdine’s- sırata 1-mustekim. Sıratallezine en’amte aleyhim ğayri’l- meğdubi aley him ve le’d-dallin.


bismil ilahil, Bismil ilahil halikil ekber, YANGIN DUASI ARAPÇA

Bu kategoride yer alan Bir bireyin kötü alışkanlıktan tiksinmesi ve evine bağlanması için okunacak dua başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Korku veren hayallerden nasıl kurtulabilirim? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.