Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:02
sizden9
Abone

Hristiyanlarda abdest var mıdır?

Hristiyanlarda abdest var mıdır?

merak
Selamun aleyküm arkadaşlar müslümanlar gusül abdesti ile cünüplükten kurtuluyorlar iken hristiyanlar da öyle bir şey var mıdır? Yoksa her yaptıkları olumsuza mı yönelir?


Cevap: Hristiyanlarda abdest var mıdır?

yüzbin
Abdest müslümanlara özeldir.


Cevap: Hristiyanlarda abdest var mıdır?

leventtanju
Muslumanlara ozeldir ve hristiyanlarda yoktur…onlar bazen sarap ile yikanirlar…mesela cenazelerini sarap ile yikarlar ve ispirto ile

Okudunuz mu?  Cuma namazını evde kılsak kabul olur mu?

hristiyanlar gusül abdesti alır mı, hristiyanlar abdest alır mı, hristiyanlarda abdest var mı

Bu kategoride yer alan Kim nazar boncuğu veya muska takarsa Allah'a şirk koşmuştur başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hristiyanlarda abdest var mıdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.