Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:44
sizden94
Abone

Muska yaptırsam günaha girer miyim ?

Muska yaptırsam günaha girer miyim ?

bolu
merhabalar hayırlı günler dilerim. Ben annemi ikna etmek için muska yaptırsam günaha girer miyim ? bilmeden birşeyler yapmak istemiyorum çünkü

işte bilmiyorum oyüzden soruyorum beni bilgilendirir misiniz? Ama kötü bir amacım yok sadece sevdiğime kavuşmak için ailemi ikna etmek istiyorum beni vermiyorlarda 🙁

Okudunuz mu?  Beni Çok Üzen İki Durum: namazdan eskisi kadar zevk alamıyorum

cihad38
forumduasi.com/itikat-iman-soru-ve-cevaplari/89594-muskanin-islamdaki-yeri-nedir-muskanin-etkisi-var-mi.html

< Ama kötü bir amacım yok sadece sevdiğime kavuşmak için ailemi ikna etmek istiyorum beni vermiyorlarda >
kötü bir amacınız yoksa, annenize muska yaptırmak yerine,Allah’dan hakkınızda hayırlı olanı dualarla talep ediniz, bolca dua ediniz,
sevdiğiniz kişinin hayırlı bir eş olması için Allah’dan yardım isteyiniz, muskaya lüzum yok,
hem şu üfürükcü diye bilinen çakma hocaların yaptığından ne farkınız kalır annenizi ikna etmek için muska yaptırırsanız.
uğraşmayın öyle şeylerle, yardım Allah’dandır.sabırla hayırlısını bekleyin.

Okudunuz mu?  İçten dua etmek

Cevap: Muska yaptırsam günaha girer miyim ?

Anason
Korku gibi şeylerden korunmak için dua etmek ve âyet ile hadis gibi şeyleri yazıp taşımak dinen caizdir. Abdullah bin Ömer Peygamberden (sav) şöyle rivayet etmiştir:

"Sizden biriniz uykuda korkarsa şöyle desin: Allah’ın gazab ve azabından ve kullarının şerrinden, şeytanların vesvesesinden ve yanıma gelmelerinden eksikliği olmayan Allah’ın sözlerine sığınırım" O zaman, hiçbir şey ona zarar vermez."

Okudunuz mu?  Kafir mi oldum ?

Abdullah bin Amr onları temyiz çağına gelen çocuklarına öğretir, temyiz çağına gelmeyen çocukları için yazıp onların boynuna asardı.(Tirmizi, Daavat, 94)

Sorularla İslamiyet


sevenleri kavuşturmak için muska yapmak gunahmi, sevdigine kavusmak için muska yapmak gunahmi

Bu kategoride yer alan Ağlamak Günah Mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Muska yaptırsam günaha girer miyim ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.