Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:44
sizden94
Abone

Melekler ile ilgili yalan yanlış bilgiler

Melekler ile ilgili yalan yanlış bilgiler

abdülsamet
son günlerde çokça gördüğüm bir şey meleklerle terapi benzeri dedikodu internet siteleri ve kitapçılardaki kitaplar benim görüşüm birkere meleklerin resmedilmesi özellikle cinsiyetli olarak günah olduğu için çok saçma oluyor kitapların kapakları ayrıca orada diyor ki küçük şeyleri meleklerden istiyorum yahu sen kimsinde Allahın güç verdiği melekleri Allahtan üstün tutuyorsun ve onları gördüğünü söylüyorsun arkadaşalar ben tam anatamamış olabilirim ama bence bu şeyler insanları hıristiyanlaştırmak içindir çünkü hıristiyanlarda melek kültürü varr meleklere dua ediyorlar yani bunu söylerken bile çok sinirleniyorum neyse tam yazamamış olabilirim siz bu sitelere bakın ne demek istediğimi anlarsınız (aşa sadece Allah’a kulluk ederim ama meleklerede inanırım zaten imanın şartlarındandır dua etmek günah olurmu bu arada ? gibi saçma sorula ormuşlar sitelerde sizin görüşünüz nedir ?)

Okudunuz mu?  İkinci evliliklerde anne baba rızası şartmıdır?

siteler ise şunlar ………….reklam silindi……….. (kadının yüzünde nur yok )
———————– (kadının zaten giyinmesinde hayır yok ne terapisi ne meleği gelir bu kadına en çokta bunlara kızıyorum. haşa ben kötü amaçlı paylaşmadım yanlış anlaşılmasın. )


Cevap: Melekler ile ilgili yalan yanlış bilgiler

Hoca
0- Meleklere veya başka hiç bir yaratıktan istenmez/dua edilmez. İstekler sadece Allah’a arzedilir.
1- Kardeş verdiğin siteleri daha önce biz gördük maalesef elimizden gelen bir şey yok. insanlar gereği gibi inanmayınca böyle saçmalıklarla meşgul olyorlar.
2- Konu içerisinde başka sitelerin ismini verip hakaret etmeyelim.
3- Konu başlıklarını tek kelimeden oluşması forum kurallarına aykırıdır.

Okudunuz mu?  Erkeklerde meme ucu varlığının hikmeti nedir?

Cevap: Melekler ile ilgili yalan yanlış bilgiler

silversoul
İletişim kurdukları aslında melekler değil cinler diye tahmin ediyorum.


Cevap: Melekler ile ilgili yalan yanlış bilgiler

abdülsamet
çok özür dilerim mum söz veriyorum bundan sorna daha dikkatli olacağım teşşekürler uyarınız için

Bu kategoride yer alan Havas İlmi Nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Melekler ile ilgili yalan yanlış bilgiler Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.