Şeytan hangi ayda zincire vurulur? ile ilgili hadisler

Şeytan hangi ayda zincire vurulur? ile ilgili hadisler

Hoca
ŞEYTANHANGİ AYDA ZİNCİRE VURULUR?

2072- Ebu Hüreyre (r.a)’den rivâyete göre, şöyle demiştir, Rasûlullah(s.a.v) şöyle buyurdu: Ramazan ayı girince Cennet kapıları açılır, Cehennemkapıları kapanır ve şeytanlar zincire vurulur. (Buhârî, Savm: 5; Müslim, Sıyam: 1)
2073- Ebu Hüreyre (r.a)’den rivâyete göre, şöyle demiştir, Rasûlullah(s.a.v) şöyle buyurdu: Ramazan ayı gelince Rahmet kapıları açılır, Cehennemkapıları kapanır ve şeytanlar zincire vurulur. (Buhârî, Savm: 5; Müslim, Sıyam: 1)
2074- Ebu Hüreyre (r.a)’den rivâyete göre, şöyle demiştir, Rasûlullah(s.a.v) şöyle buyurdu: Ramazan ayı olunca Cennet kapıları açılır. Cehennemkapıları kapanır ve şeytanlar zincire vurulur. (Buhârî, Savm: 5; Müslim, Sıyam: 1)
2075- Ebu Hüreyre (r.a)’den rivâyete göre, Rasûlullah (s.a.v) şöyle buyurdu: Ramazan ayı geldiğinde Cennetin kapıları açılır, Cehennem kapıları kapanırve şeytanlar da zincire vurulur. (Buhârî,Savm: 5; Müslim, Sıyam: 1)
2076- Enes b. Malik (r.a)’den rivâyete göre, Rasûlullah (s.a.v) şöylebuyurdu: İşte şu gelen Ramazan ayı var ya o ayda Cennet kapıları açılır,Cehennem kapıları kapanır ve şeytanlar da zincire vurulurlar. (Buhârî, Savm: 5; Müslim, Sıyam: 1)


şeytan hangi ayda zincire vurulur

Yorum yapın

1melek.com petinya.net Kompozisyon/ !function(){"use strict";if("querySelector"in document&&"addEventListener"in window){var e=document.body;e.addEventListener("mousedown",function(){e.classList.add("using-mouse")}),e.addEventListener("keydown",function(){e.classList.remove("using-mouse")})}}();