Anasayfa
16 Ocak 2024, 4:35
sizden01
Abone

Her sabah kalktığımda gelen sıvı hakkında soru?

Her sabah kalktığımda gelen sıvı hakkında soru?

panorama_ömer
Beş vakit namazımı kılan biriyim.Özellikle sabah namazımı kılıp ve uyuyup saat 10 veya 11 gibi kalktığımda ihtilamdan dolayı iç çamaşırımda bir avuç kadar ıslaklık oluyor, bunun meni olduğunu; çamaşırda tabakalaşmış halde bulduğum için anlıyorum ve gusül alıyorum.Bazen de rüya görüp uyandığımda iç çamaşırımı kontrol ediyorum ıslaklık yok ama tuvalete gidip idrarımı yapacağım sırada bir penisimin ucunda bir damla beyaz şeffaf gibi bir sıvı görüyorum.Benim kanaatimce bundan dolayı gusül gerekmez diyorum, çünkü meni olsaydı sıçrayarak gelirdi ve iç çamaşırımda belirgin bir şekilde ıslaklık bulurdum diye karar verip sadece normal abdeste mani olmasın diye iç çamaşırımı değiştiriyorum.Bu yapığım doğru mudur yoksa gusül abdesti almam gerekir mi?

Okudunuz mu?  Sünni bir hanım alevi bir kimse ile evlenebilir mi ?

Cevap: Her sabah kalktığımda gelen sıvı hakkında soru?

Hoca
kardeş doğru yapıyorsun.
Meni ve mezi arasında dağlar kadar fark var.
Bazılarının bunu seçememesi çok ilginç!


Cevap: Her sabah kalktığımda gelen sıvı hakkında soru?

panorama_ömer
Allah razı olsun.

Bu kategoride yer alan Sevdiğimden Ayrıldım Herşey çok iyi giderken ayrıldı benden bunun için dua varmı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Her sabah kalktığımda gelen sıvı hakkında soru? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.