Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:12
missa01
Abone

13 yaşındayım hırsızlık yaptım ne yapmalıyım?

13 yaşındayım hırsızlık yaptım ne yapmalıyım?

Kayıtsız Üye
arkadaşlar 13 yaşında hırsızlık yaptım (internet ortamında hem tl hemde oyunlarda para filan) yaşım hala 13 aklıma şimdi geldi kul hakkı çok pişmanım çaldıkalrım çok çoğu kişiyi bulamıyorum buldukarımıda şimdi vermicem acaba büyüğünce versem ve şimdi tövbe etsem olur mu? :(((((((((

Okudunuz mu?  Hz.muhammed in dedesi hangi gerekçeyle muhammed adını koymuştur.

Cevap: 13 yaşındayım hırsızlık yaptım ne yapmalıyım?

Hoca
Hırsılık her yerde hırsızlıktır sanal alemde olsa!
Tevbe et ve imkanın olunca mutlaka ver.
Kul hakkı ödenmeden tevbe makbul olmaz muallakta kalır.


Cevap: 13 yaşındayım hırsızlık yaptım ne yapmalıyım?

Kayıtsız Üye
kul hakkı çok zordur Allah a bile o borçla gidemezsin Allah ta affetmiyo Allah yardımcın olsun nerden baksaan herkesin kul hakkı borcu vardır hem de mutlaka vardır

Okudunuz mu?  İşlerimizin kolaylaşması için hangi duaları okumamız gerekiyor

Cevap: 13 yaşındayım hırsızlık yaptım ne yapmalıyım?

Kayıtsız Üye
tevbe ettim ama verememki çoğunu hatırlamıyorum ve param yok acaba büyüğünce o adamları bulamam acaba büyğünce muhtaç birine versem?


arifselim
O kimselere ulaşamaz ve vermeye de gücün yetmiyorsa Allah sana ilk imkan nasip ettiğinde o miktarları fakirlere sadaka olarak verirsin. Ama o kimselere ulaşma imkanı olursa sadaka vermek yeterli olmaz.

Okudunuz mu?  Çevre temizliği hakkında hadisler

Kayıtsız Üye
bende hırsızlık yaptım.çok pişmanım .her akşam rüyalarıma giriyor.bakkalcı az önce ailemi çağırdı konuşmak için çok korkuyorum.Ne yapacağım bilmiyorum .Senin ne yaşadığını da gayet iyi biliyorum.ALLAH ( c. c.) dua et tövbe et .Ben öyle yapıyorum .

Bu kategoride yer alan Kötü anlamı olan kelime iyi anlamlı sanıp kullanmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

13 yaşındayım hırsızlık yaptım ne yapmalıyım? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.