Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:49
sizden01
Abone

Namaza başlama duası

Namaza başlama duası

BUGRABURAK
namaz kılıyordum bıraktım ve şuan tekrar başlamak istiyorum ama başlıyamıyorum içim çok huzursuz ne yapmalıyım okumam gereken dua falan varmı:(:(


Cevap: Namaza başlama duası

ResûlÖzlemi
Basliyamamazin nedeni nefsinize agir gelmesi ve seytanin sizi gaflete suruklemesidir. size oyle bir ayet meali paylasacagim ki, o akliniza geldikce insaAllah hemen namaza baslayacaksiniz.

Okudunuz mu?  Evlenmeden (nikahsız) elele tutuşmak günah mı ?

Sabrederek ve namaz kılarak (Allah’tan) yardım dileyin. Şüphesiz namaz, Allah’a derinden saygı duyanlardan başkasına ağır gelir.

(Bakara Sûresi, 45.Ayet)

Kendinize su soruyu sorun, "acaba benim Rabb’ime olan saygim ne kadar?.." ibretli bir sekilde her defasinda akliniza getirin. tabiri caize akliniza kaziyin ki; namaz kilmaya erindiginiz zaman, bu ayet gelsin akliniza. Hayirli gunler

Okudunuz mu?  Deizm inancı nasıl çürütülür?

namaza başlama duası, namaza başlamak için dua, namaza baslama duası

Bu kategoride yer alan Vücuttaki kurumuş sümük gusle engel midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namaza başlama duası Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.