Anasayfa
10 Şubat 2022, 10:00
Oruc
Yönetici

Cünüp iken banyo yapmadan önce istimna yapmak (boşalmak) hükmü nedir ? Kefaret gerekirmi ?

Cünüp iken banyo yapmadan önce istimna yapmak (boşalmak) hükmü nedir ? Kefaret gerekirmi ?

lifelock2
Sabah kalktığımda rüyalanmış olduğumu gördüm ve banyo yapmak için banyoya gittim .Daha sonra banyo yapmazdan önce istimna oldum . oruçluyken oluyor bunlar . keferetmi gerekir ?


Cevap: Cünüp iken banyo yapmadan önce istimna yapmak (boşalmak) hükmü nedir ? Kefaret gerekirmi ?

Kayıtsız Üye
eğer istimna yapmasaydın rüyalandığın için orucun bozulmamış olacaktı. keşke yapmasaydım o illeti. orucun bozulmuş oldu mecbur kefaret gerekiyo

Okudunuz mu?  Oruçluyken eşinle oynaşma sırasında gelen sıvı (meni değil) orucu bozar mı?

Cevap: Cünüp iken banyo yapmadan önce istimna yapmak (boşalmak) hükmü nedir ? Kefaret gerekirmi ?

Kayıtsız Üye
bende 2 gün peşpeşe elimle boşaldım 2 kere mi kefaret tutçam acaba bırakamıyorum şu illeti her gün elimle boşalıyorum :((


banyoya boşalmak

Bu kategoride yer alan Cünüb oldugumu imsaktan 20 dakika sonra hatırladım ve gusül aldım orucum kabul olurmu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cünüp iken banyo yapmadan önce istimna yapmak (boşalmak) hükmü nedir ? Kefaret gerekirmi ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.