Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:53
sizden01
Abone

İbni kayyim el cevziyye nin ehli sünnet olup olmadı ğına dair bilgi verirmisiniz

İbni kayyim el cevziyye nin ehli sünnet olup olmadı ğına dair bilgi verirmisiniz

burcealtug
Azönce ilim kitaplarını ehli sünnet ışığında öğrenmek gerektiğini sapkın alimlerin sapık fikirlerini benimsememek kalbin ona rağbet etmesine izin verememesine dair video izledim. Linkide aşağıda ekleyeceğim okuyup sorumu ne olur dikkatli cevaplayınız. Zira ben ilim öğrenmeye ibni kayyim el cevziyyenin kitapları ile başlamıştım. vE BU ALİME karşı içimde sevgi oluştu. Allah rızası için videoyuda izleyip bana doğru bir alimin kitaplarını okuyup okumadığımı yazın. Bu alim ehli sünnet değilmidir

Okudunuz mu?  Allah'tan korkmasam intihar edeceğim

Cevap: Ibni kayyim el cevziyye nin ehli sünnet olup olmadı ğına dair bilgi verirmisiniz

burcealtug
youtube.com/watch?v=s2-EqUfuSA8 video budur

Bu kategoride yer alan Gusül abdesti alınca saçı 1 kere şampuanlamak yeterlimidir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İbni kayyim el cevziyye nin ehli sünnet olup olmadı ğına dair bilgi verirmisiniz Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.