Anasayfa
3 Ekim 2022, 12:39
sizden0
Abone

Erkek erkeğe kadın kadına avret yeri gösterilirse lanetlenir mi?

Erkek erkeğe kadın kadına avret yeri gösterilirse lanetlenir mi?

soru12345
99/1 veya baska bır kullanıcı sorum sudur:
ben 5. sınıftayken 2 arkadaşım aklıma gırdı cocuktum sımdı mantıklı düşünüyorum aradan 5 yıl gectı…. , 5. sınıfta 2 arkadaşım aklıma gırdı ve avret yerımı 2-3 sanıyelıgıne actım ve kapattım bu çok hızlı oldu onlarda aynısı bana yaptı ama cocuktum bırsey bılmıyordum..
dinimizislam sitesinde bir yazı gördüm yazı su idi :
erkek erkege.kadın kadına avret yerını gosterırse lanetlenir.
bu benım ıcınde gecerlımı daha yenı ogrendım boyle oldugunu be 5 yıl önce gectı bu 2 arkadaşıma onlarında bana avret yerını acması yanı 9-10 yasımda ??

Okudunuz mu?  Önemli Soru Dinden Çıkma ile ilgili

Cevap: 99/1 veya baskası cevaplarsa sevinirim…

99/1
Kardeş o zaman büluğa ermemişsin. Erkeklerde büluğa 12 yaş ile 15 yaş arası girilir. O vakitte senin yaptıklarından bir sorumluluğun yoktu. Rahat ol…
Yanlışım varsa lütfen düzeltin. Allah utandırmasın. Selametle!


lanetlenme

Bu kategoride yer alan Küfür eden tövbe etse bile cennete gidemiyormuş doğru mu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Erkek erkeğe kadın kadına avret yeri gösterilirse lanetlenir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.