Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:14
missa07
Abone

Düğün salonlarına gitmek ve kadın erkek iç içe oynamak dindeki yeri varmı?

Düğün salonlarına gitmek ve kadın erkek iç içe oynamak dindeki yeri varmı?

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm düğün salonlarına gitmek ve kadın erkek iç içete oynamak dindeki yeri varmı ikincisi gittiğinde oynamasan tesetürünle otursan onun hükmü nedir ALLAH RAZI OLSUN


Yorum: Düğün salonlarına gitmek ve kadın erkek iç içe oynamak dindeki yeri varmı?

Omer Faruk
Düğün gibi eğlencelerde kadınların tesettüre aykırı bir şekilde kendisine haram olan kişilerin karşısında oynaması haramdır. Ancak kadın erkek olarak ayrı ayrı eğlenmek helaldir.

Okudunuz mu?  Kuranı kerimde yer alan kıssalar

Bu tür düğünlere çağrıldığınızda, akrabanızın gönlünü kırmadan gerekirse, düğün evinin kapısına kadar gidip hediyenizi sunup, mazaretinizi bildirerek oturmamanız daha uygundur. Her ne kadar oynamasanız, o harama katılmasanız da tepkisiz oturup yaptıklarını seyretmeniz onaylamanız anlamına gelir.

Selametle…


düğün salonlara gitmek günahmı

Bu kategoride yer alan Ergenlik çağına gelmiş fakat başını kapatmamış kadının namazını Allah kabul etmez başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Düğün salonlarına gitmek ve kadın erkek iç içe oynamak dindeki yeri varmı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.