Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:45
missa3
Abone

Haramı beğenmek nasıl olur ?

Haramı beğenmek nasıl olur ?

Kayıtsız Üye
Haramı beğenmek nasıl olur . ? Ben 15 yaşındayım bazı haramlar nasıl deyeyim tatlı geliyor gibi oluyor bana ama beğenmek nasıl olur ?


Haramı beğenmek nasıl olur ? Haramı beğenmek nedir ? Ne değildir ? Örneklerle Açıklar mısınız ?

99/1
Haramı beğenmek nasıl olur ? Haramı beğenmek nedir ? Ne değildir ? Örneklerle Açıklar mısınız ?

Okudunuz mu?  Yeniden dini nikah olunca eski mehir akdi düşer mi? Yeniden akid gerekir mi?

Günah nefse tatlı gelir. Nefsin bizde olmasının amacı ise zaten bizi bu konuda sınayabilmektir. Haramı beğenmek, küfürdür zira Allah’ın (cc) haram kıldığı bir hükmü helal olarak değerlendirmek ve beğenerek işlemek rabbimizin emrini örtbas etmek olacağından Allah korusun kafir olma ihtimali vardır. Dolayısıyla şimdi size kafir oldunuz elbette ki demiyorum. Siz demişsiniz ki haram tatlı geliyor. Bu her kulda olabilecek bir duygudur. Önemli olan çabuk uyanıp nefsin tesirinden kurtulma, yapılanın yanlış olduğunun farkına varıp tövbe edebilmektir.
Yanlışımız varsa lütfen düzeltin. Selametle!

Okudunuz mu?  En kısa en meşhur yemek duası

Cevap: Haramı beğenmek nasıl olur ?

mum
Nefsi terbiye olmamış bir Müslüman, haram olan bir şey hoşuna gitmiş olabilir bu küfür değildir.


harama teşekkür etmek

Bu kategoride yer alan Bebek Ninnilerini Dinle - Ninni Sesli Video - Bebeklere Ninniler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Haramı beğenmek nasıl olur ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.