Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:20
missa8
Abone

Allah rızası için okunan yasin ölmüşlere hediye edilir mi?

Allah rızası için okunan yasin ölmüşlere hediye edilir mi?

Kayıtsız Üye
gece ALLAH rızası için okunan yasini sevdiklerimiz içinde tabi başta peygamberimiz olmak üzere hediye edebilirmiyiz mesala ben rabbimiz rızası için okudğum yasini şerifi dedemin ruhuna hediye edebilirmiyim yoksa doğru olmazmı ama Allah rızası için okuyorum önceliğim kesinlikle bu.

Okudunuz mu?  Kur'anı Kerim,i tecvit ile okunması hakkında hadis

Cevap: Allah rızası için okunan yasin ölmüşlere hediye edilir mi?

find
Kuran okunup sevabı ölülere bağışlanması için inmedi.
Kuranı okuyun anlamaya çalışın ve amel edin

sevabı dilediğinize bağışlayabilirsiniz.


Cevap: Allah rızası için okunan yasin ölmüşlere hediye edilir mi?

Kayıtsız Üye
cevabı için sağol inşaAllah hepimiz okuyup anlarıp amel ederiz ,ama birdaha başka birine böyle uyarı yapacakken ölülere okunması için inmedi diyeceğine ne güzel ölmüşleriniz için çok güzel hediye veriyorsuuz Allah kabul etsin inşaAllah Allah Kuranı okuyup anlamayı ve amel etmeyide hepimize nasip eder dersen bence daha güzel olur hem tepki çekmezsin hemde mütevazilik yapmış olursun .

Bu kategoride yer alan Bir saat ilim öğrenmek gece sabaha kadar ibâdet etmekten kıymetlidir. Hadisinin kaynağı nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allah rızası için okunan yasin ölmüşlere hediye edilir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.