Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:57
sizden0
Abone

Kalpte bulunan nifak haset fesatlıktan nasıl kurtulurum

Kalpte bulunan nifak haset fesatlıktan nasıl kurtulurum

Öndengidenler
kalpte bulunan nifak hase fesadlıktan nasıl kurtulunur ? kalbinde nifak bulunan bir kimse halk ile irtibatı kesmelimidir ? kalbinde nifak bulunan kimse içinden gelmesede Müslüman kardeşlerine güler yüzle karşılaması caizmidir ve onlara karşı iyi muamele etmesi?(bunu sormamın nedeni içimden gelmesede karşıdakine huzursuzluk vermemek ve kırmamak için cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim saygılar efendim..

Okudunuz mu?  Sünnet Kaza namazı yerine geçer mi

Cevap: Kalpte bulunan nifak haset fesatlıktan nasıl kurtulurum

ResûlÖzlemi
Kalbinde nifak bulunan kisi diğer bir ifadeyle munafiktir. O haldeyken Müslümanlar o’nun kardesi olamaz. Tevbe yolunu tutmalidir. Derin bir sapiklik içindedir.


Cevap: Kalpte bulunan nifak haset fesatlıktan nasıl kurtulurum

silversoul
Nefret ettiğin kişileri hidayete erdirmesi için Allah’a samimi bir şekilde dua et. Sadece Allah için sev. Allah’ın dostuna dost Allah’ın düşmanını düşman bil.

Okudunuz mu?  Evlenmek istiyorum sevdiğimle imam Nikahı Kıydık ama Babam Beni Evlendirmek Istemiyor kimseyle Evlenmem

fesatlıktan nasıl kurtulurum, nifaktan nasıl kurtulunur

Bu kategoride yer alan Torun babaannesine fitre verebilirmi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kalpte bulunan nifak haset fesatlıktan nasıl kurtulurum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.