Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:57
sizden0
Abone

Kura çekerek dua etmek..

Kura çekerek dua etmek..

hatalar
SELAMÜNALEYKÜM ARKADAŞLAR;
Bu sıralar arkadaşımdan ve annemin katıldığı sohbetden duyduğum kadar böle bir olay yaygınlaşmış.bilmiyorum sizin çevrenizdede varmı duydunuzmu isimlerini kağıtlara yazıyorlar, sonra dağıtıyorlar kimin ismi kime çıkarsa o ona dua ediyor. mesela alinin adı cana çıktı can aliye dua ediyor ama haberi olmuyor söylemiyorlar. öyle dua kardeşi olunuyormuş öle diyordu arkadaşım.
bende dedim ki herkeze tüm müslümanlara etsek daha iyi değilmi dedim evet ediyoruz onuda ama buda kişiye özel bir dua alıyor gibi bir şeyler söyledi bende ozaman ( banada dua etmesni istediğimden o niyet ile ) şaka karışık, bende kağıda ismimi yazayımda sana veriyim banada dua et dedim oda. ben sana zaten dua ediyorum dedi..
yani sorum şu;
BENİM BÖYLE DEMEMDE SAKINCALI BİRŞEY VAR MI ?
BU YAYGINLAŞAN DURUM NE DERECE DOĞRU VEYA YANLIŞ ?

Okudunuz mu?  2 yıllık ilahiyat okunur mu? okunursa 2 yılda açıktan okusak 4 yıllık okumuş olurmuyuz?

Cevap: Kura çekerek dua etmek..

Hoca
Oyun oynamak istiyorlar bırakın oynasınlar 🙂
Uygun olan yol bu değil, Olması gereken Kimin duaya ihtiyacı varsa mümin kardeşlerine iletir ve onlarda ona özel dua etmiş olurlar.


kura çekerken okunacak dua, kuracekerekokunandua

Bu kategoride yer alan Ruj orucu bozar mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kura çekerek dua etmek.. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.