Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:43
sizden94
Abone

Namaza niyet etme konusunda şeytan vesvesesi

Namaza niyet etme konusunda şeytan vesvesesi

azeri
sa ben bir kere sabah namazına kalktım kılmaya çalıştım ancak 4 rekat namaza tam 45 dakikada kıldım vesveseden niyet ediyorum ama namazın ortasında etmedim diyip baştan başlıyom sizce ne yapmalıyım


Cevap: Namaza niyet etme konusunda şeytan vesvesesi

Darusselam
Namazda veya niyet ederken şaşırdığınızı evham ettiğinizde o şaşırmayı yok sayın. Devam edin kılmaya. Ciddi bir şeklide şaşırdığınıza inanırsanız, mesela iki mi üç mü diye tereddüt ederseniz ikiden devam edin. Bunu da bir namaz içinde bir defadan fazla yapmayın. Eksik olduğunuzu düşünseniz bile o namazı asla tekrar kılmayın. Bir zaman sonra biiznillah geçer bu durum.

Okudunuz mu?  Evde Namaz Kılarken Korkuyorum

Cevap: Namaza niyet etme konusunda şeytan vesvesesi

azeri
eyvAllah kardeşim saolasın

Bu kategoride yer alan Namazda üst baş düzelten, sesli okuyan, kıpırdayan mezhep hangisi ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namaza niyet etme konusunda şeytan vesvesesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.