Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:59
sizden5
Abone

Cinler kıyafetleri yırtar mı ?

Cinler kıyafetleri yırtar mı ?

Poyraz
Selamün Aleyküm,Arkadaşlar benim sorum cinler kıyafetlerimizi yırtar mı? Yırtarsa neden?
Son bir hafta içinde bir çok kıyafetimi yırtık olarak buluyorum.İlk gördüğümde dolaba sıkışmıştır diye düşündüm fakat daha sonra başka kazak ve pantolonlarım da yırtılmalar görünce bu işten şüphelenmeye başladım. Son zamanlarda evimize yabancı insanlar da girip çıkmadı. Bende cinlerden şüphelendim ama emin olamadım. Cinlerle ilgili üç beş olayda daha önce başıma gelmişti. Sizce ne olabilir? Aydınlatırsanız sevinirim,şimdiden teşekkür ederim..

Okudunuz mu?  Doğum yapmanın fazileti ve doğum yapan kadına sevap verilir mi?

Cevap: Cinler kıyafetleri yırtar mı ?

Hoca
Ve aleykumusselam ve rahmetullah.
Cinler eşyaya zarar verirler ama sen yine de onlara bağlama belki başka nedenlerden dolayıdır.


Cevap: Cinler kıyafetleri yırtar mı ?

Poyraz
Cevap için teşekkür ederim ama başka hangi sebepten olabilir ki ? Sadece benim kullandığım kazak ve pantolonlarım da oluyor. Çamaşır makinesinden olsa deri ceketim de yırtılmazdı. Farklı bir neden bulamadım 🙁 Hayırlı aksamlar..

Okudunuz mu?  Tevbenin kabul şartları

Cevap: Cinler kıyafetleri yırtar mı ?

Su7
Merhabalar ben ve ailem boyle pisişik olaylarla alakaliyiz hislerimiz çok kuvvetlidir son 2 aydir evde kendi kendine kirilan seyler sürekli kaybolan esyalar oluyordu dun gece de ben yatagima yattim uyudum kalktiğimda yani su an farkkettim ki ustumdeki kiyafet ters cevrilmis hem ön kismi arkada hem de ters bu nasıl olur neden dolayidir anlam veremedim fikriniz varsa yardımcı olabilirmisiniz lütfen ? Tesekkurler

Okudunuz mu?  Biri annemize küfür ederse napmalıyız

Kayıtsız Üye
Bence gece kalkıp uykuda kıyafetini çıkartıp tekrar giymiş olabilirsin uyurgezer gibi yani herşeyi cinlere baglarsan ugrasmayacaklari varsa da ugrasirlar .


Kayıtsız Üye
Benim üç gündendur kıyafetlerimin üzerinde imzalar var tamam normal ama en garip olan tararafıda bu ben giydiğimde hiçbirşey yok giydikten sonra ortaya çıkıyor önce eve gelenlerden şüphelendik ama onlar odama bile girmedi biraz açıkçası korktum cevap yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Taharet Aldıktan Sonra Kurulama?

Kayıtsız Üye
Benim.esarplarim ve bazi giysilerimi sanki cekistirerek yirtilmis gibi buluyordum cekmeceleri uzun sure acmadigim.halde bile kullanilmis gibi yirtilmis eskimis halde olduklarini goruyordum.onceleri makine yirtmistir hatirlamiyorum.diye düşünüyordum.ama bikac kisiye soyleyince cinlerin yaptigini soykediler ruyalarimada giriyor ayetel kursu okuyorum.rüyamda kayboluyor ama çok heyecen verici bir durum yasiyorum kalbim çok hizli carpiyo kotu haber alacakmis gibi ve sonunda aliyorum hislerim kuvvetli bir an sinirlenip sonra sakinlesiyorum buda cinlerden dendi

Okudunuz mu?  Allah'tan ümit kesmek?

Kayıtsız Üye
Son yazmıș olduğun hızlı kalp atıșı heyecan ,kötü bir șey olacakmıș hissi hislerinin güçlü olması bendede vardı ,,sonra bir hoca diyelim halletti ,belirtilerde tamamen haklısın…


Kayıtsız Üye
İnanin bugn hocadaydim..cunku aylardir kiyafetlerm utu basilms gibi yirtlyor uc harfliler bence

Okudunuz mu?  Dudak üzerinde kalan tükürük tekrar ağza alınıp tükürülürse oruç bozulur mu?

cinler elbise yirtarmi, cinler kiyafetleri caldiklarini ne yapiyorlar, cinler elbiseleri delik yapar mi

Bu kategoride yer alan Halife nedir ayette anlatılmak istenen? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cinler kıyafetleri yırtar mı ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.