Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:53
sizden05
Abone

Gusül Abdesti Alıp Namaz Kılıp Yattıktan Sonra Uyanınca Vücuda Yapışmış Cisim Görürsek

Gusül Abdesti Alıp Namaz Kılıp Yattıktan Sonra Uyanınca Vücuda Yapışmış Cisim Görürsek

qwert12380
Dün gece gusül abdesti alıp sabah namazını kıldım. Sabah uyandığımda tuvalette vücuduma yapışmış küçük bir peçete parçası gördüm. Çok zor çıktı. Dün gece iç çamaşırıma idrar bulaşmasın diye koyduğum peçetenin parçası olduğuna %100 eminim. Sorum şu: Gusül ve kıldığım namazlar kabul müdür? Peçete parçasını dikkat ederseniz sabah namazını kılıp yatıp uyandıktan sonra farkettim. Yani namaz kılarken peçete parçası büyük ihtimalle vücudumdaydı. Cünüp olarak mı namaz kılmış oldum? Gece o kadar yıkamama rağmen nasıl olduysa küçük şeyi farkedemedim.

Okudunuz mu?  Cennette yeme içme var mıdır?

Cevap: Gusül Abdesti Alıp Namaz Kılıp Yattıktan Sonra Uyanınca Vücuda Yapışmış Cisim Görürsek

Katade
peçete su geçiren bir kağıt türü guslün sayılır böyle saçma şeyleri kafana takma fesveseye yol açar.

Bu kategoride yer alan Bilmeden Küfre götüren sözleri söylemek insanı dinden çıkarır mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül Abdesti Alıp Namaz Kılıp Yattıktan Sonra Uyanınca Vücuda Yapışmış Cisim Görürsek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.